Transparent
Inloggen
Sluiten

David Neres debuteert met assist voor Brazilië

26 maart 2019 23:08
Foto: Pro Shots

David Neres debuteert met assist voor Brazilië; image source: Pro Shots

David Neres heeft dinsdagavond zijn debuut gemaakt voor het nationale team van Brazilië. De aanvaller van Ajax kwam in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Tsjechië na ruim een uur als invaller in de ploeg en had een groot aandeel in de uiteindelijke overwinning van de Brazilianen. Vlak voor tijd zorgde hij met een assist dat Gabriel Jesus voor de 1-2 kon zorgen, terwijl hij in de laatste minuut met een knap hakje ook van groot belang was voor de 1-3 die Jesus uiteindelijk zou maken.




Tags

neres gabriel hakje tsjechie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Mooi voor hem, Brazilie en de penningmeester indirect. Minder mooi voor het sportieve gedeelte van Ajax waarschijnlijk. Die zijn we ook gewoon kwijt in de zomer.
+1/-0

5 jaar geleden
En nu dan maar snel naar huis.Focus op PSV.
+1/-0

5 jaar geleden
Mooie debuut, maar die zijn we dus kwijt.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.201 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom axel backup banel berghuis brobbey dongen elsimao faberski farioli forbs gaaei godts hato hlynsson jim kalokoh kiki kroes line linksbuiten sevic sulemana superajaxfan sutalo taylor traore weghorst wolff workshoppen