Transparent
Inloggen
Sluiten

Aad de Mos: 'Razvan Marin is een echte Ajax-speler'

26 maart 2019 08:51 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Aad de Mos: "Razvan Marin is een echte Ajax-speler"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf geeft Aad de Mos aan enthousiast te zijn over de aanstaande transfer van Razvan Marin naar Ajax. "Een echte Ajax-speler, technisch vaardig met inzicht, een goede pass en creativiteit", aldus De Mos. "Ik snap de keuze van Ajax heel goed, want opbouwend en in aanvallend opzicht is hij echt een goede speler, een jongen naar mijn hart, die ook nog eens scorend vermogen heeft."

Volgens de oud-trainer van Ajax is Marin een koopje. "Als je het vergelijkt met de transfersommen die wereldwijd worden betaald, is twaalf miljoen euro zeker niet te veel. Het is een heel goede prijs", zo geeft hij aan.




Tags

marin mos opbouwend scorend telegraaf vaardig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Ik weet wel regeren is vooruit zien maar aan deze transfer zit een luchtje die bewust verspreid wordt door de Telegraaf. Ajax heeft er belang bij dat er in stilte wordt gehandeld, om een drama die zich in Brazilie afspeelde te voorkomen. De speler was rond maar ging voor een fractie meer naar Engeland.
Daarom neem ik het de telegraaf kwalijk dat het geen rekening houdt met de belangen van Ajax.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Dat is natuurlijk meer met dank aan degene die dit lekt. Dat het nieuwsmedium de Telegraaf dit vervolgens publiceert kun je ze natuurlijk niet kwalijk nemen.
Los daarvan zou het natuurlijk het mooist zijn als dit soort dingen pas naar buiten komen als ze afgerond zijn.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa steijn sutalo zucht