Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax haalt Razvan Marin als opvolger van Frenkie de Jong'

25 maart 2019 21:19 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax haalt Razvan Marin als opvolger van Frenkie de Jong"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Ajax dicht bij het aantrekken is van Razvan Marin. De 22-jarige Roemeen speelt nu in België voor Standard Luik, maar volgens bronnen rondom de Belgische club zou er inmiddels een overeenstemming zijn bereikt over de transfersom. Deze zou circa 12 miljoen euro bedragen. Marin kan een contract voor vijf jaar gaan tekenen bij Ajax.

Marin kwam in januari 2017 over van FC Viitorul en speelde 94 wedstrijden in het eerste elftal van Standard Luik. Aan het begin van het seizoen had hij een basisplaats in beide Champions League voorronde wedstrijden tegen Ajax. De middenvelder is ook Roemeens international en momenteel met de nationale ploeg van Roemenië ook op pad. Om die reden kon hij nog niet medisch gekeurd worden.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

marin jong luik standard belgie circa roemeen roemenie telegraaf viitorul voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden (gewijzigd)
Prima speler! Gingen geruchten dat Arsenal en Atletico op zijn handtekening aasten. Mocht dat zo zijn heeft Overmars wederom goed werk verricht.afgelopen weekend tegen Zweden nog een asist.
+2/-0

5 jaar geleden
Zelfs Roemeens international, jongens, het spel is op de wagen! Klinkt goed! :-) Ik ben verrast en erg benieuwd! Zo gauw mogelijk naar Amsterdam, medisch gekeurd worden, een contract tekenen en uiteraard op de foto! :-)
+1/-0

5 jaar geleden
Mooie leeftijd ook. En al wat ervaring. Benieuwd!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal