Transparent
Inloggen
Sluiten

Oranje in Johan Cruijff ArenA onderuit tegen Duitsland

24 maart 2019 22:39
Foto: Pro Shots

Oranje in Johan Cruijff ArenA onderuit tegen Duitsland; image source: Pro Shots

Met Frenkie de Jong, Daley Blind en Matthijs de Ligt in de basis heeft het Nederlands elftal verloren van Duitsland. In de Johan Cruijff ArenA werd met 2-3 verloren. Matthijs de Ligt zorgde voor een belangrijke rol. De aanvoerder van Ajax gleed ongelukkig onderuit bij de 0-1, waardoor Sané eenvoudig kon scoren. Vlak na rust zorgde de verdediger met een knappe kopbal voor zijn eerste interlandgoal.

Net zoals afgelopen donderdag tegen Wit-Rusland kreeg Donny van de Beek ook nu geen speeltijd van bondscoach Ronald Koeman.




Tags

arena duitsland oranje beek blind gleed jong koeman rusland sane

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Vond Nederland slap spelen, los zand.Belangrijkste is dat alle Ajacieden blessure vrij terug komen en zondag volle bak geven!
+1/-0

Ro Van O (geschorst)
5 jaar geleden
"Oranje in Johan Cruijff ArenA onderuit tegen Duitsland MET DRIE AJACIEDEN". Dat stond er vorige week na Wit-Rusland ook bij.
+1/-1

5 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ben ook blij dat ze allemaal blessurevrij eruit komen, maar waarom zat Donny 2 wedstrijden op de bank en speelde De Roon? Die kan er werkelijk geen hout van. En dan hoorde je dat Vilhena warm mocht lopen, Vilhena.... Leuke voetballer hoor, maar kan ook niet tippen aan Donny. Of Nederland had gewonnen met Donny zullen we nooit weten, maar de kans was een stuk groter geweest.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Donny is een betere speler dan De Roon. Maar hij blijft grossieren in het missen van kansen, zeker Europees. Dat vind ik trouwens sowieso een steeds terugkerend probleem van een Ned. ploeg op internationaal niveau. Alhoewel Duitsland in het eerste bedrijf overduidelijk de overhand had, miste Babel twee enorme kansen, kansen die in een dergelijke wedstrijd steevast door o.a. Duitsland en Italie wél benut worden. Gezien de duidelijk betere 2e helft van Nederland was een gelijk spel de terechte uitslag geweest, helaas hebben met name Duitsers nu eenmaal de onhebbelijke gewoonte om in de laatste minuten of blessure tijd te scoren.
+1/-0

5 jaar geleden
Niet te diep nadenken hoor wat de Telegraaf schrijft.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos