Transparent
Inloggen
Sluiten

Lasse Schöne: 'Weer een seizoen zonder prijzen zal zeer teleurstellend zijn'

24 maart 2019 16:14 - Bold
Foto: Pro Shots

Lasse Schöne: "Weer een seizoen zonder prijzen zal zeer teleurstellend zijn"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Deense Bold geeft Lasse Schöne aan dat Ajax dit seizoen prijzen moet pakken, omdat er een leegloop dreigt na dit seizoen. "Frenkie de Jong zal waarschijnlijk niet de enige zijn", aldus Schöne. "We moeten iets winnen en dat moet dit seizoen gebeuren. Als het weer een seizoen zonder prijzen wordt, zal het zeer teleurstellend zijn."

Schöne gaat verder: "De Champions League is de grootste prijs, maar dat zal moeilijk worden om die te winnen. Maar we zijn ook nog steeds in de race om het kampioenschap en we staan in de bekerfinale. Er is dus nog veel te winnen."

De landstitel is wel lastiger geworden door de nederlaag tegen AZ. "Die nederlaag was een grote teleurstelling, maar het was wel terecht. We waren niet goed. We zagen er moe uit en hadden niet de energie daarvoor", zo geeft hij aan. "Het is vervelend, want we hadden PSV kunnen inhalen als we gewonnen hadden. Maar het verandert niets dat we nog steeds van PSV moeten winnen. Als we dat doen is de strijd weer helemaal open."

Het belang van de wedstrijd volgende week zondag is groot. "PSV speelt op dit moment niet goed, maar verliest niet. Er is geen twijfel dat we ze moeten verslaan", zegt hij daarover.

Meer op Bold




Tags

schone bekerfinale bold inhalen jong landstitel leegloop moe

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Lasse, zorg 31 maart ervoor dat wij meer goedgekeurde doelpunten maken dan PSV en het verschil is weer 2 en alles mogelijk.
+1/-0

5 jaar geleden
Hopelijk komt iedereen de interlands goed door, dat is één. Vervolgens doordeweeks op de training de puntjes even op de i zetten is, dat is twee. En dan zondag PSV een flink pak slaag geven, dat is drie!
+2/-0

5 jaar geleden
Had je gewoon met zijn alle beter je best moeten doen met die kwaliteit met je vinges in je neus kampioen moeten worden 5 verlies punten heracles. Tegen heerenveen 4-4 schandalig en een trainer die nog steeds geen elftal heeft staan. En ze nemen de trainer ook niet serieus. Ter hag past zich iedere keer aan de tegen standers in nederland moet hij niet doen wij zijn ver uit de beste in nederland dus moet de tegenstanden zich maar aan passen aan ajax. Zeg niet tegen bayer en real en juventus dat ajax dan zich aanpast want die ploegen zijn weer beter als ajax.
+1/-2

5 jaar geleden
Is Ziyech nu wel naar Marokko gegaan?
+1/-0

Ro Van O (geschorst)
5 jaar geleden
Zou onderhand toch moeten wennen
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht