Transparent
Inloggen
Sluiten

Contract hoofd jeugdopleiding Saïd Ouaali verlengd tot 2021

22 maart 2019 15:44 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Contract hoofd jeugdopleiding Saïd Ouaali verlengd tot 2021; image source: Pro Shots

Ajax heeft via de officiële website bekend gemaakt dat het contract met hoofd jeugdopleiding Saïd Ouaali is verlengd tot de zomer van 2021. Het oorspronkelijke contract zou deze zomer aflopen, maar nu blijft hij dus langer behouden voor de club. De Marokkaan is al sinds 2012 in de jeugdopleiding van Ajax werkzaam. Sinds 2016 is hij officieel hoofd jeugdopleiding van de club, een functie die hij op interimbasis in 2015 ook al vervulde.

Ouaali is blij dat hij langer bij Ajax werkzaam zal zijn. "Het getuigt van veel vertrouwen dat Ajax met mij verder wil, daar ben ik trots op. In de afgelopen jaren heb ik samen met alle medewerkers hard gewerkt om het niveau van onze opleiding verder omhoog te brengen", aldus Ouaali. "Centraal in onze doelstellingen stond het stimuleren van individuele spelers en de doorstroom van talent, binnen de jeugdopleiding en uiteindelijk naar Ajax 1. We hebben daarin de afgelopen 3 jaar veel bereikt, maar ik realiseer mij dat het altijd beter kan en moet. Deze verlenging geeft mij de kans door te gaan op de ingeslagen weg en onze jeugdopleiding verder te ontwikkelen."

Ook directeur voetbalzaken Marc Overmars is blij dat Ouaali voor de club behouden blijft. "Wij wilden graag met Saïd verder. Hij is een harde werker en een betrouwbaar persoon met een stabiel karakter", zo geeft hij aan. "Toen hij hier begon was het een roerige tijd, maar mede dankzij hem heeft de opleiding een goed vervolg kunnen geven aan de destijds ingeslagen weg. We zien veel goede ontwikkelingen bij de jeugd. Het meest in het oog springt de toename van het aantal trainingsuren."

Overmars gaat verder: "Wij zijn er van overtuigd dat de talenten zich daardoor nog beter en sneller ontwikkelen. Dat wordt mede mogelijk gemaakt door de school die we hier op de club hebben waardoor veel spelers langer op de club zijn en een goed op elkaar afgestemd programma kunnen volgen. Deze verlenging draagt ook bij aan de rust rondom onze opleiding, waardoor we volgende stappen kunnen gaan maken om nóg beter te worden."

Meer op Ajax.nl
Tags

ouaali ingeslagen overmars verlenging afgestemd doorstroom interimbasis roerige springt toename trainingsuren werker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland factor forbs godts gooide henderson kiki kruisje liverpool metz mikautadze mislintat mum porto sevic sosa steijn sutalo transferbeleid