Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax en Rennes akkoord over Escud

17 juli 2003 14:27 - Ajax

Verslaggever: P.

Na lang in onzekerheid omtrent de transfer te hebben verkeerd is de kogel door de kerk: Ajax kan Julien Escud? begroeten als Ajacied. Ajax en Stade Rennes hebben lang moeten onderhandelen omdat men het niet eens leek te worden over de transfersom. Eerder bereikte de Amsterdamse club al een akkoord met de verdediger, die gezien wordt als de opvolger van Cristian Chivu.

De 23-jarige Escud?, de jongere broer van tenniscrack Nicolas Escud?, tekent een contract voor vier jaar. Bij een eerder bezoek aan Ajax gaf hij aan onder de indruk te zijn van de club en het stadion. Ook verheugt hij zich er op te werken met twee 'levende legendes' als Koeman en Krol, aldus Escud? in France Football.

Julien Escud? speelde de afgelopen vier seizoenen in de hoogste Franse divisie. Hij kwam 103 competitieduels uit voor Stade Rennes en scoorde 1 keer. Julien Escud? zit als jeugdinternational voor de Franse nationale ploeg voor spelers onder 21 eveneens dicht aan tegen het Franse nationale elftal: hij speelde tot dusver 21 interlands en scoorde 1 interlanddoelpunt.

Escud? is nu ook opgenomen in de spelerslijst en daarmee beschikbaar voor jullie 'favoriete opstelling'.

Meer op Ajax




Tags

escud rennes julien stade begroeten chivu competitieduels cristian interlanddoelpunt jongere kerk koeman kogel krol legendes levende onzekerheid spelerslijst tenniscrack verheugt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht