Transparent
Inloggen
Sluiten

'Alfred Schreuder na dit seizoen weg bij Ajax'

19 maart 2019 12:55 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Alfred Schreuder na dit seizoen weg bij Ajax"; image source: Pro Shots

Alfred Schreuder zal na dit seizoen vertrekken bij Ajax. Dat weet De Telegraaf-journalist Mike Verweij te melden via Twitter. Schreuder is momenteel assistent-trainer van het eerste elftal, maar zal de nieuwe hoofdtrainer worden van het Duitse TSG 1899 Hoffenheim. Ruim een jaar geleden kwam hij juist van Hoffenheim naar Ajax, waar hij ruim twee jaar als assistent-trainer actief was geweest.

Afgelopen winter zou Ajax nog een bod van één miljoen euro hebben afgewezen voor Schreuder van het Duitse RB Leipzig. Volgens De Telegraaf zal Hoffenheim iets minder als één miljoen euro betalen.Meer op De Telegraaf


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Mooie uitdaging. Poulsen nieuwe assistent las ik.
4 maanden geleden
Wordt interessant volgend seizoen omdat Schreuder veel van de taktiek deed. Andere kant, we kunnen wel meer "Poulsen" in het elftal gebruiken. Afgelopen zondag tegen AZ was weer slappe hap.
4 maanden geleden
Iedereen gaat profiteren van de resultaten van Ajax, dus niet alleen de spelers trainers maar ook de staf. Het zou te gek voor woorden zijn als Ajax geen kampioen zou worden. Alfred Schreuder heel veel plezier bij je nieuwe werkgever.
4 maanden geleden
Poulsen.
Verrassend.
Goed gevoel bij.

Laatste nieuws