Transparent
Inloggen
Sluiten

Arie van Os: 'Marc Overmars laat het geld rollen, op verantwoorde wijze'

19 maart 2019 08:54 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Arie van Os: "Marc Overmars laat het geld rollen, op verantwoorde wijze"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf geeft erelid Arie van Os aan blij te zijn dat Marc Overmars een nieuw contract bij Ajax zal tekenen. "Ik denk dat hij op dit moment ontzettend goed werk doet", aldus Van Os. "Hij laat het geld rollen, op verantwoorde wijze."

Een jaar geleden pleitte Van Os al voor een andere koers waarbij het kapitaal op het veld moest staan. Overmars investeerder dit seizoen voor 53 miljoen in nieuwe spelers. "Marc heeft gedaan wat ik heb ’opgeschreven’. En daar ben ik heel erg blij mee", zo geeft de voormalig pennigmeester van Ajax aan. "Deze transferwindows moeten de aanzet zijn tot meer. Goed verkopen is makkelijker dan goed inkopen, maar dat heeft Marc de afgelopen periode allebei goed gedaan. Ik hoop dat hij voor volgend seizoen ook weer een aantal topaankopen verricht."

Volgens Van Os is het ook te begrijpen dat de raad van commissarissen van Ajax graag met Overmars verder wil. "Er zijn weinig goede technisch directeuren en al helemaal weinig zo goed als Marc", zegt hij daarover.




Tags

overmars erelid inkopen kapitaal koers opgeschreven pennigmeester pleitte telegraaf transferwindows

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Oke Marc heeft zijn contract verlengd en gaat de selectie versterken voor het seizoen 2019 2020. Marc ik hoop dat je er in slaagt om een evenwichtig elftal neer te zetten. Nou Marc nogmaals heeeel veeeel succes
+1/-0

5 jaar geleden
Ja Marc succes en laat het niet voor niets zijn
We hebben nu een goed team maar als alle toppers worden weggehaald
+1/-0

5 jaar geleden
Neres, Tagliafico,Onana Tadic en Blind is een prachtig rijtje basisspelers die Marc gehaald heeft. Die hebben samen met het doorgroeien van de Jong en de Ligt er voor gezorgt dat we staan waar we nu staan. Dat was niet de trainer, dat was dus Marc.
Het laat wel zien dat we talenten in de prijscategorie van rond de 15 miljoen moeten halen en dat de ervaring 5 tot 10 miljoen duurder mag zijn. Alleen Neres brengt al weer binnen wat de vijf aankopen gekost hebben en die vijf hebben er mede voor gezorgt dat de Jong en de Ligt heeeeeeel veel geld opbrengen.
+2/-0

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal