Transparent
Inloggen
Sluiten

Davy Pröpper: 'Ajax is een mooie club'

19 maart 2019 08:46 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Davy Pröpper: "Ajax is een mooie club"; image source: Pro Shots

Davy Pröpper stond in het verleden in de belangstelling van Ajax. De middenvelder speelt inmiddels in de Premier League voor Brighton & Hove Albion en wordt in gesprek met De Telegraaf gevraagd of hij interesse zou hebben in een transfer naar Ajax komende zomer. "Daar heb ik eerlijk gezegd nog niet over nagedacht", aldus Pröpper.

De international van het Nederlands elftal vervolgt: "Het is een mooie club. En als het zo ver is, ga ik erover nadenken. Maar ik ben ook blij waar ik nu zit. We moeten in de Premier League blijven en daar doe ik alles aan."

Dat Pröpper twee seizoenen voor PSV speelde en een eventuele transfer daardoor gevoelig zou kunnen zijn, is voor hem geen probleem. "Ik luister overal naar, ja", zo geeft hij aan.




Tags

albion brighton hove telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Misschien wel goede vervanger voor
+1/-1

5 jaar geleden
Lees ik nou goed dat de telegraaf hem vraagt of hij interesse heeft? Dus naast het zagen aan de stoelpoten van Ten Hag, het bepalen wat we met ons verdiende geld doen, het continu verspreiden van transfergeruchten en het zijn van mediapartner van Ajax hebben ze een nieuwe taak gevonden. Ze gaan als zaakwaarnemer voor Ajax aan de slag. Kunnen ze zich niet beperken tot de corebusiness van een krant, het verslaan van het nieuws en de achtergronden daarvan?
+9/-0

Ro Van O (geschorst)
5 jaar geleden
Neem dan Locadia ook gelijk mee
+2/-1

5 jaar geleden
Niemand van de directie zal op het interview reageren, maar ik heb zo het idee dat de telegraaf iets goed wil maken en dan kan geen kwaad. Het Interview is gemaakt in het kader van de interlands waarvan de speler is geselecteerd. Ook bij mijn komt het stoom uit de oren als de heer Driessen gaat stoken in de Ajax familie, maar een journalist mag gelukkig nog achter
het nieuws aanjagen door de persvrijheid, Misschien lezen wij over een paar Maanden wel dat die speler naar Ajax komt.
+1/-0

5 jaar geleden
Geen Pröpper naar Ajax. Die voelde zich ooit te goed, nu is hij te slecht.
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.282 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn bestuursraad blumenkraft brobbey buitenom chico elsimao ewige feyenoord forbs gaaei gaaie godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mannsverk shogun sosa sparta sutalo taylor villa wingback