Transparent
Inloggen
Sluiten

Trabelsi acht kans op vertrek 50%, Koeman maakt zich geen zorgen [video]

17 juli 2003 11:46 - AT5

Verslaggever: P.

Tegenover AT5 heeft rechtsback Hatem Trabelsi gezegd dat de kans dat hij binnenkort vertrekt bij Ajax 50/50 is. Hoewel er wel interesse, maar nog geen concrete belangstelling is van clubs uit Engeland en Spanje, zegt hij open te staan voor een vertrek bij Ajax, ook al heeft hij het er naar zijn zin en hoeft hij helemaal niet weg.

"Een speler kan de ambitie hebben om naar een grotere club te gaan, zoals Chivu en Van der Meyde hebben gedaan. Dat is geen kwestie van geld, maar van ambitie, ontwikkeling en toekomst.", aldus de Tunesische verdediger.

Ronald Koeman lijkt inmiddels gepokt en gemazzeld door de geruchten die er over zijn spelers gaan. De geruchten omtrent Zlatan (Lyon), Pienaar (Arsenal, volgens het weekblad Voetbal International) en Trabelsi zijn wat hem betreft normaal, gezien het kaliber van de spelers in kwestie, er is altijd wel interesse voor. Ook heeft de trainer niets vernomen omtrent concrete belangstelling voor Trabelsi.


Bekijk de video van het gehele interview van Trabelsi bij AT5

Meer op AT5




Tags

trabelsi koeman kwestie arsenal chivu engeland gemazzeld gepokt hatem kaliber lyon meyde pienaar tunesische vernomen weekblad zlatan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos