Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax verlengt contract van Marc Overmars tot 2024

18 maart 2019 16:05 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Ajax verlengt contract van Marc Overmars tot 2024; image source: Pro Shots

Ajax heeft bekend gemaakt dat het contract van Marc Overmars verlengd zal worden. De technisch directeur zal bijtekenen tot 30 juni 2024. Helemaal rond is het nog niet. Overmars zal tijdens de eerstvolgende Algemene Vergadering van Aandeelhouders herbenoemd moeten worden.

Volgens president-commissaris Leen Meijaard had Overmars laten weten sterk het gevoel te hebben nog niet klaar te zijn bij Ajax. "Hij weet dat wij erg tevreden zijn over zijn functioneren. Hij heeft een enorme bijdrage geleverd aan de ontwikkelingen die Ajax zowel sportief als financieel heeft doorgemaakt in de jaren waarin hij deel uitmaakt van de directie. En wij hebben er als RvC ook vertrouwen in dat de club met hem de komende jaren vervolgstappen kan maken", aldus Meijaard. "Voor de continuïteit van de bedrijfsvoering van Ajax is het ook van belang dat op sleutelposities zoals deze duidelijkheid is over de toekomst. Kortom: we zijn blij dat Marc Overmars zich voor een langere periode aan Ajax wil verbinden."

Overmars is blij met zijn nieuwe contract. "Er zijn bij Ajax nog genoeg uitdagingen en ik heb het hier naar mijn zin", zo geeft hij aan. "We maken stappen met zowel de jeugdopleiding als met het eerste elftal. Sportief gezien willen we nog veel laten zien. Wat voor mij ook belangrijk is, is dat het prettig werken is met de mensen om mij heen. Daar haal ik plezier en voldoening uit."

Afgelopen weken werd Overmars nadrukkelijk gelinkt aan een overstap naar Arsenal. Volgens Engelse media zou hij zelf graag de overstap willen maken naar de Londense club, waar hij als speler ook al voor in actie kwam. Door het verlengen van zijn contract lijkt Arsenal op zoek te moeten naar een nieuwe kandidaat.

Meer op Ajax.nl




Tags

overmars arsenal meijaard bijtekenen londense rvc sleutelposities uitmaakt vervolgstappen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Goed nieuws zo op de 119e verjaardag van Ajax.
+4/-0

5 jaar geleden
En Ziyech, Onana, Tagliafico, Neres, van de Beek en Tadic.
+5/-0

 
5 jaar geleden
Ik zou zeker Onana een pak extra salaris geven en hem nog een paar jaar houden, evenals VdBeek. De centrale as is belangrijk. Ze zullen wel blijven als het salaris wordt aangepast en tevreden zijn met een stap naar het buitenland als ze een basisplaats krijgen na een paar jaar extra ervaring op Europees niveau.
+1/-0

5 jaar geleden
Goed gedaan mark kan nergens beter zijn zal natuurlijk veel beter contract aangeboden gekregen hebben iedereen meer verdienen hij natuurlijk ook.
+1/-3

5 jaar geleden
Mooi. Nu de rest van de selectie behouden minus Frenkie. En weer een paar topaankopen doen, zo gaat het niveau weer meer omhoog. Bizot tweede keeper, Vertonghen, Alderwereld, Odegaard en Isco. Isco is een utopie, maar je moet hoog mikken.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht