Transparent
Inloggen
Sluiten

Nog onzeker of Hakim Ziyech en Frenkie de Jong tegen AZ wel inzetbaar zijn

14 maart 2019 12:45

Donderdagmiddag gaf Erik ten Hag op de persconferentie aan nog niet te weten of hij tegen AZ kan beschikken over Hakim Ziyech en Frenkie de Jong. "Ik kan het nu nog niet zeggen. We hebben nog een paar dagen. De medische staf doet er alles aan om ze fit aan de streep te krijgen", aldus Ten Hag.

Gevraagd werd aan Ten Hag of het zorgelijk is dat juist in deze fase spelers geblesseerd zijn. "We hebben gewoon al ontzettend veel wedstrijden gespeeld en krijgen ook nog ontzettend veel wedstrijden", zei hij daarover. "Als je zo snel wedstrijden achter elkaar speelt, kan het wel eens voorkomen dat je spelers moet gaan missen. Dat moeten wij met onze selectie gaan opvangen."

De ploeg was niet helemaal ongeschonden uit de strijd gekomen tegen PEC Zwolle. "Mazraoui heeft een tik op zijn enkel gehad. Hij is vandaag binnen gebleven. We zullen moeten kijken hoe zich dat ontwikkelt", zo gaf hij aan. "Tadic is ook binnen geweest. Hij heeft wat buikklachten, dus ik verwacht dat dat richting zondag oké zal zijn."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws