Transparent
Inloggen
Sluiten

Mogelijke tegenstanders Champions League bekend: Grote kans op Engelse ploeg

13 maart 2019 22:55
Foto: Pro Shots

Mogelijke tegenstanders Champions League bekend: Grote kans op Engelse ploeg; image source: Pro Shots

Na de wedstrijden van woensdagavond is het bekend welke mogelijke tegenstanders Ajax kan treffen in de kwartfinale van de Champions League. De kans is het grootst dat Ajax zal moeten afreizen naar Engeland, omdat vier van de zeven mogelijke tegenstanders uit de Premier League afkomstig zijn. Manchester City, Manchester United, Tottenham Hotspur en Liverpool wisten ook allemaal de kwartfinale te bereiken. Daarnaast zou Ajax ook gekoppeld kunnen worden aan de regerend landskampioen van Spanje (Barcelona), Italië (Juventus) of Portugal (FC Porto).

De loting zal aanstaande vrijdag om 12:00 uur plaats vinden en wordt live uitgezonden op Eurosport. Het is overigens nog maar de vraag of er Ajax-supporters aanwezig mogen zijn bij de uitwedstrijd, omdat er nog een onderzoek van de UEFA loopt na ongeregeldheden in het uitvak tijdens de uitwedstrijd tegen Real Madrid. De uitspraak hierover zal op 28 maart volgen.
Tags

barcelona engeland eurosport grootst juventus liverpool madrid porto portugal tottenham uefa uitvak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.214 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.