Transparent
Inloggen
Sluiten

Mogelijke tegenstanders Champions League bekend: Grote kans op Engelse ploeg

13 maart 2019 22:55
Foto: Pro Shots

Mogelijke tegenstanders Champions League bekend: Grote kans op Engelse ploeg; image source: Pro Shots

Na de wedstrijden van woensdagavond is het bekend welke mogelijke tegenstanders Ajax kan treffen in de kwartfinale van de Champions League. De kans is het grootst dat Ajax zal moeten afreizen naar Engeland, omdat vier van de zeven mogelijke tegenstanders uit de Premier League afkomstig zijn. Manchester City, Manchester United, Tottenham Hotspur en Liverpool wisten ook allemaal de kwartfinale te bereiken. Daarnaast zou Ajax ook gekoppeld kunnen worden aan de regerend landskampioen van Spanje (Barcelona), Italië (Juventus) of Portugal (FC Porto).

De loting zal aanstaande vrijdag om 12:00 uur plaats vinden en wordt live uitgezonden op Eurosport. Het is overigens nog maar de vraag of er Ajax-supporters aanwezig mogen zijn bij de uitwedstrijd, omdat er nog een onderzoek van de UEFA loopt na ongeregeldheden in het uitvak tijdens de uitwedstrijd tegen Real Madrid. De uitspraak hierover zal op 28 maart volgen.


Tags

kwartfinale barcelona city engeland grootst juventus landskampioen liverpool madrid porto portugal real tottenham uefa uitvak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Hopen op United of de Spurs. Porto is lastig te bespelen.. Juventus, Barça, City en Liverpool mogen elkaar maar elimineren ;)

Worden mooie wedstrijden en trots dat we hiertussen zitten!
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Zul je hebben dat wij de mazzel hebben om Juventus te loten. Of het betonvoetbal van Porto.
+1/-0

9 maanden geleden
Ik hoop op Tottenham, mooie club met veel oud-Ajacieden. Prachtige potjes zouden dat worden.
+2/-0

9 maanden geleden
United zou prachtig zijn. Mooiste stadion om heen te gaan ( als we mogen) liever geen Ronaldo, Messi, of Salah. Maar goed focus moet op zondag. Hoop met Ziyech en de Jong!
+3/-0

 
9 maanden geleden
Nou, het stadion van de Spurs wordt binnenkort in gebruik genomen.. Zou mooi zijn als Huntelaar die ook even inwijdt.
+4/-0

9 maanden geleden
Als je de CL wilt winnen mag het niet uitmaken tegen welke tegenstander je komt te voetballen. Elke tegenstander zal het moeilijk krijgen als ze Ajax in hun beste doen treffen. We wachten geduldig af.
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Dat is altijd zo'n gelul. Als je de champions League wil winnen moet je de finale halen. Je hebt de meeste kans om die te halen door de sterkste ploegen te ontlopen.
+10/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Je mag het gelul vinden Ernie en aan Bert doorvertellen maar kom nou eens eerst met feiten en geen aannames ..poe poe " de bal is altijd sneller dan de speler" feit als je de bal hebt kan de tegenstander niet scoren feit... :-)

Uiteindelijk heeft het met voorkeur te maken. Niemand gaf Ajax een kans om te overwinteren en zie ze spelen nu in de kwartfinale en dit is ZEKER niet de verdienste van het spelen tegen de zwakkere broeders
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ik sla Juve Barça en City liever nog een rondje over.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Tuurlijk dat snap ik en dat is een voorkeur en bovendienzou het een prachtige finale zijn maar bedenk dat als je deze sterke tegenstanders EERDER ontmoet je 2 wedstrijden hebt en de finale is 'maar' 1 wedstrijd...
+1/-0

 
9 maanden geleden
1x spelen tegen een sterke tegenstander heeft juist voordelen dan 2x tegen een sterke tegenstander spelen.
+1/-0

9 maanden geleden
Ik hoop tottenham .Onze voorhoede kan toby en jan verslaan. Zou mooi zijn 4 ex ajaxcieden prima.
+2/-0

9 maanden geleden
Het toffe is van Tottenham treffen en verslaan, dat we dan laten zien aan spelers dat ze nooit Ajax mochten verlaten voor zo'n club met alle respect, die nooit wat wint. Ajax is qua status en prijzen top 6 van Europa, of all time en dus van de wereld. Als je vertrekt, dan alleen voor een nog grotere club anders niet. Mooi als we dat kunnen demonstreren door Tottenham te verslaan. Revanche op United zou ook lekker zijn. Of Juventus voor 1996 (doping), en de gestolen beker van ons. Maar mannen we zien het allemaal maar weer. Er zijn belangrijke dingen dan voetbal in het leven.
+2/-0

9 maanden geleden
Voor mij is Liverpool de stad waar ik graag vertoef, dus voetbalclub Liverpool staat hoog op mijn verlanglijstje. Die wedstrijd in de mist zit nog steeds in mijn geheugen gegrift om nooit te vergeten. Kan ik ook weer een bezoekje brengen aan het Beatles museum.
+5/-0

9 maanden geleden
In de CL spelen heeft ook zijn keerzijde ( zie de wedstrijd van gisteren tegen pec Zwolle ) Als fan heb ik geen voorkeur voor mijn is Ajax al geslaagd. Kampioen van Nederland worden.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Denk dat die wedstrijd eerder de keerzijde was van zonder Ziyech en de Jong spelen.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Wat natuurlijk wel weer een gevolg is geweest van het drukke programma, en dus van de CL
+2/-0

9 maanden geleden
Ik zou Liverpool wel een mooie loting vinden.
+2/-0

9 maanden geleden
Ik wil toch Porto loten. Dan maar betonvoetbal maar daar breken we wel doorheen. Anders Tottenham of Manchtester United. Van de andere ploegen verliezen we dik denk ik.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Porto voetbal je niet doorheen. Geef maar een ploeg die wil voetballen. Engels dus.
+2/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Doe de Spurs maar dan. Worden twee prachtige wedstrijden want ze willen alle twee aanvallen.Leuk weerzien met vier ex Ajax spelers en een 50/50 kans. Bestellen we ook maar meteen twee tickets extra om Tobi en Jantje voor volgend jaar mee terug te nemen.
+2/-0

9 maanden geleden
Liever nog geen Barca, City of Juve. Laten die elkaar maar uitschakelen. Geen uitfans zou erg zijn. Waarom misdragen sommigen zich nog steeds, hebben die echt geen verstand ofzo? Lekker met je klauwen van dingen afblijven, ze verzieken het voor de club en de overige 4000 fans die zich wel gedragen. Sukkels.
+2/-1

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez arena bag beek bergwijn blind boadu donvito hag isco laudrup lidus lille mahlen martinez nederland onana onhaalbaar promes qatar rakitic renemar schuurs sissoko stadion stengs suarez tadic tagliafico ziyech