Transparent
Inloggen
Sluiten

Noa Lang: 'Natuurlijk was er wel iets meer spanning dan normaal'

13 maart 2019 21:14

Noa Lang was blij dat hij voor Ajax zijn debuut in de Eredivisie mocht maken. Dat gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. "En wat voor één", aldus Lang. "Ik was eigenlijk wel ontspannen. Voetballen is iets wat ik elke dag doe. Natuurlijk was er wel iets meer spanning dan normaal, omdat je nu in een stadion speelde met 50.000 mensen bij een 1-1 stand in zo'n belangrijke fase van het seizoen. Maar het heeft goed uitgepakt."

Direct kreeg hij de opmerking dat hij aanvankelijk zijn debuut hoopte te maken in De Kuip, omdat hij eerst in de jeugd van Feyenoord speelde. "Nee, in de ArenA. Ajax wilde mij hebben en ik ben al mijn hele leven voor Ajax geweest", aldus Lang. "Ik heb toen mijn hart gevolgd. Ik droomde als kleine jongen van Ajax, dus ik ben toen naar Ajax gegaan."

De vleugelaanvaller gaf direct een assist die zorgde voor de 2-1 "Het was een hele belangrijke", zei hij daarover.




Tags

arena droomde eredivisie feyenoord fox kuip ontspannen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo topaankoop transferbeleid wijndal