Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'PSV heeft ook al heel vaak zo gewonnen op het laatste moment'

13 maart 2019 20:43

In gesprek met Fox Sports gaf Dusan Tadic aan blij te zijn met de overwinning tegen PEC Zwolle. Ook al was het spel niet naar behoren. "Eindelijk winnen we een keer op een lelijke manier. Soms is dat nodig. Bij Ajax ben je gewend om op een mooie manier te winnen met veel doelpunten en zo willen wij ook winnen. Maar gedurende het seizoen speel je zo veel wedstrijden en dan moet je ook op zo'n manier winnen", aldus Tadic. "PSV heeft ook al heel vaak zo gewonnen op het laatste moment. Voor ons is dit goed en geeft het een lekker gevoel. We hadden wel al eerder het duel moeten beslissen."

Ajax speelde tegen PEC Zwolle echter een zeer zwakke wedstrijd. "We misten twee spelers door blessures en een paar spelers kampten met lichte klachten, maar zij speelden wel. Dat is voor de mentaliteit ook goed dat zij op het veld stonden", zo gaf hij aan. "Ik ben blij met de drie punten, dat is het belangrijkste."

Gevraagd werd aan de Serviër of Hakim Ziyech en Frenkie de Jong zo belangrijk zijn dat het verschil zo groot was tegen PEC. "Zij zijn belangrijk voor ons spel, maar vandaag hadden we meer moeten scoren. In de eerste helft hebben we vier of vijf kansen gecreëerd. Als je dan 2-0 en 3-0 maakt is het klaar", zei hij daarover.




Tags

tadic pec fox jong kampten lelijke ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs henderson hlynsson jong kiki klaiber liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht