Transparent
Inloggen
Sluiten

Wijzigingen in speelschema Eredivisie vanwege kwartfinale Champions League

13 maart 2019 10:37 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Wijzigingen in speelschema Eredivisie vanwege kwartfinale Champions League; image source: Pro Shots

De KNVB heeft bekend gemaakt dat er in het speelschema van de Eredivisie enkele wijzigingen zijn gekomen. Reden hiervoor zijn de kwartfinale wedstrijden van Ajax in de Champions League. In totaal zijn er zeven wijzigingen, waaronder twee wedstrijden van Ajax.

De uitwedstrijd tegen Willem II die gepland stond voor zaterdag 6 april om 19:45 uur zal nu om 18:30 uur beginnen. De thuiswedstrijd tegen Excelsior zal een week later op hetzelfde tijdstip beginnen. Deze stond oorspronkelijk gepland voor zondag 14 april, maar is nu met een dag vervroegd.

Meer op KNVB.nl




Tags

eredivisie speelschema excelsior knvb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Goede zaak dat het in ieder geval in hetzelfde weekend is blijven staan. Voor wat de coëfficient op de EUFA ranglijst hoeven wij niet meer te vrezen als Napoli aanstaande donderdag gewoon wint van Salzburg en daar ga ik in ieder geval wel vanuit.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Ik zie dat ook wel 2-1 voor Suikerpis Salzburg worden. Zeker als Napoli vroeg de uitgoal maakt en het daarna wel gelooft. Ajax moet dan geloof ik één gelijkspel pakken om Oostenrijk weer voorbij te kunnen gaan.
+1/-0

5 jaar geleden
Helaas is er al weer veel gedoe en gezeur op social media over deze aanpassingen. Ajax dit, Ajax dat, terwijl de actie deze keer vooral een initiatief van de knvb is.
Maar ja, iedereen houdt eigenlijk van Ajax alleen weten ze niet altijd goed hoe ze dat moeten zeggen.. :-)
+2/-0

5 jaar geleden
Logisch dat de wedstrijd tegen Excelsior met een dag wordt vervroegd. Anders heb je misschien zondag-dinsdag moeten spelen. Ik weet niet of het veel uitmaakt dat je 1 uur eerder speelt. Dat de bond meteen nog 4 wedstrijden verandert is natuurlijk wel raar.
+1/-0

5 jaar geleden
Eerlijk gezegd kan de hele ranking me niets schelen. De enige ranglijst die bij mij telt is die van Ajax.. en we gaan lekker! Voorrondes horen we de komende jaren sowieso door te komen gezien de zwakke tegenstanders sinds de ploegen uit de top landen gelijk doorstromen naar de poulefase.
+1/-0

5 jaar geleden
Prima hoor van de KNVB. Laat de rest van Nederland maar huilen.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos