Transparent
Inloggen
Sluiten

'Paris Saint-Germain wil Mino Raiola gebruiken in transfer Matthijs de Ligt'

12 maart 2019 10:27 - Le 10 Sport
Foto: Pro Shots

"Paris Saint-Germain wil Mino Raiola gebruiken in transfer Matthijs de Ligt"; image source: Pro Shots

Paris Saint-Germain wil Mino Raiola gebruiken om Matthijs de Ligt komende zomer naar Frankrijk te halen. Dat weet het Franse Le 10 Sport te melden. Raiola is zaakwaarnemer van de aanvoerder van Ajax, maar vertegenwoordigt ook de belangen van middenvelder Marco Verrati. Raiola is met PSG in een gesprek over een nieuw contract van de Italiaan en de Fransen hopen de zaakwaarnemer tijdens die gesprekken te overtuigen om De Ligt onder te brengen in Parijs.

Meer op Le 10 Sport


Tags

raiola frankrijk italiaan parijs psg verrati

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Onbegrijpelijk dat Mathijs met die oplichter in zee is gegaan. Barcelona biedt al 70 miljoen dat is dus op zijn minst 30 miljoen teweinig. Wie biedt meer, clubs genoeg die hem willen hebben dusssss de hoofdprijs moet nu echt betaald worden. Marc doe je best jongen laat ons lachen in de vuistjes.zet hem op.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Raiola weet iedereen overal te slijten. Alle spelers zijn blij mee hem. Wij als supporters kotsen hem uit.
+2/-0

 
1 jaar geleden
En kijk waar al die spelers zijn gekomen. Kishna is geblesseerd bij Ado, El Ghazi speelt in de Championship, Kluivert mag af en toe buitenspelen bij Roma, Bouy rent nu rond bij PEC. Raiola is goed voor mensen als Zlatan, Van Bommel, dat soort spelers die allang zijn gearriveerd. Voor jonge talenten is hij een ramp. Dan is hij alleen goed voor zijn portemonnee.
+7/-0

1 jaar geleden
Niet doen mathijs. Naar bacelona en frenkie voor honderd en 10 miljoen.
+2/-0

1 jaar geleden
Bayern is DE club voor hem.
+1/-2

 
1 jaar geleden
Ajax is de club voor hem
+6/-0

 
1 jaar geleden
Eens natuurlijk.
+1/-0

1 jaar geleden
Er klopt iets niet met deze berichtgeving, ik bedoel over de zaakwaarnemer van Matthijs de Ligt. Raiola gebruiken? om de Ligt te misbruiken? Het ken nog gekker lees ik wel.
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.071 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

bedreiging bevolking bunker chelsea china control corona correctie crowd dwtk fier hersenspinsels houder irak iran kernkoppen koen luigitentorioabc navo nederland opsporingsdiensten potter rusland schijt sleepwet snowden vage valbommen vetorecht volkel