Transparent
Inloggen
Sluiten

Contract Klaas Jan Huntelaar met een jaar verlengd

10 maart 2019 20:39 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Contract Klaas Jan Huntelaar met een jaar verlengd; image source: Pro Shots

Klaas Jan Huntelaar zal ook komend seizoen bij Ajax onder contract staan. Dat heeft de club zondagavond bekend gemaakt. Huntelaar had een aflopend contract in Amsterdam en zal nu tot de zomer van 2020 onder contract staan bij Ajax. Voor The Hunter zal het dan zijn derde seizoen worden sinds zijn terugkeer bij Ajax.

Op de website van Ajax heeft directeur voetbalzaken Marc Overmars aan dat Huntelaar heel belangrijk is voor de ploeg. "Hij voegt veel toe aan deze selectie, onder meer omdat hij een enorme winnaarsmentaliteit heeft. Klaas Jan is in alles wat hij doet 100% prof en daar neemt hij de talenten in mee", aldus Overmars. "Kijk daarnaast naar het aantal goals dat hij alweer heeft gemaakt, daarmee laat hij ook in wedstrijden zien veel waarde te hebben voor Ajax. Ik weet zeker dat hij dat in het de komende maanden en komend seizoen ook zal hebben, dus we zijn blij dat hij heeft verlengd."

Meer op Ajax.nl




Tags

huntelaar overmars hunter prof winnaarsmentaliteit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Prima zaak. Nu nog ff zijn 100e maken voor Ajax.
+1/-0

5 jaar geleden
Komend seizoen is 19-20. Er staat tot met 2022, dus nog drie seizoenen Klaas ? Lijkt me niet.
+1/-0

5 jaar geleden
Klaas Jan Huntelaar vind ik een voorbeeld prof, die zijn contract verlenging zelf verdiend heeft. Gefeliciteerd Klaas Jan.
+1/-0

5 jaar geleden
De goed nieuws show gaat gewoon door.
+1/-0

5 jaar geleden
Mooi voor Ajax en KLaas Jan.

Heeft nog de ouderwetse mentaliteit en professionaliteit.

En spits het bijna uitgestorven neusje voor doelpunten.

Hij houdt van Ajax en Ajax houdt van KLaas Jan.

Beiden gefeliciteerd.
+1/-0

5 jaar geleden
Goed nieuws voor mn katerige kop.

Verder mag deze jongen zijn hele leven werkzaam blijven bij Ajax. Zijn vreugde explosie in Madrid vind ik nu al legendarisch!
+1/-0

5 jaar geleden
Mooi nieuws! Ik vind overigens wel dat Klaas Jan nu ook zich zo goed en voorbeeldig gedraagt dat hij ook wel weer wat meer mag spelen, invallen. Tegen Real en Fortuna geen speeltijd gehad. Dat moet beter. Sinkgraven daarentegen, ik maak me zorgen over zijn ontwikkeling. De tadic variant is nu voor de moeilijke wedstrijden de opstelling, dat snap ik. Zou ik ook doen. Maar meer minuten voor Huntelaar, zeker als we voorstaan wil ik bepleiten. Prijzen pakken jongens!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht