Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'In het vliegtuig heb ik al naar beelden van Fortuna gekeken'

8 maart 2019 13:56

Erik ten Hag gaf vrijdagmiddag tijdens de persconferentie aan dat zijn focus op de wedstrijd tegen Fortuna Sittard al vrij snel na de wedstrijd tegen Real Madrid volgde. "Ik heb in het vliegtuig naar beelden van Fortuna Sittard gekeken", aldus Ten Hag. "Ik verwacht dat de spelers nu ook volledig uit de euforie zijn gestapt. Ze hebben dan de tijd gehad en ze moeten er ook van genieten. Maar dat hebben ze ook gedaan."

Voor Ten Hag was het ook niet moeilijk om alweer om te schakelen en op de terugreis naar Amsterdam al bezig te zijn met de komende tegenstander. "Ik kan het ook op een ander moment doen als ik thuis ben. Thuis heb ik ook nog wel even gekeken, maar dan heb ik ook quality time. Dan kan ik mijn focus ook ergens anders leggen", zo gaf hij aan.




Tags

hag fortuna euforie madrid quality time

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos