Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax geïnteresseerd in huren van Tahith Chong'

7 maart 2019 21:09 - The Sun
Foto: Pro Shots

"Ajax geïnteresseerd in huren van Tahith Chong"; image source: Pro Shots

Volgens het Engelse The Sun heeft Ajax belangstelling voor Tahith Chong. De 19-jarige vleugelaanvaller zou komend seizoen een jaar op huurbasis mogen vertrekken bij Manchester United. Chong maakte afgelopen weekend als invaller zijn debuut in de Premier League, terwijl hij woensdag voor het eerst in actie kwam in de Champions League.

De international van Jong Oranje wordt in Manchester gezien als een van de grootste talenten van de club. Volgens de clubleiding is het voor zijn ontwikkeling echter beter als hij een jaar lang ervaring op kan doen in een eerste elftal. In 2016 verliet hij de jeugdopleiding van Feyenoord om bij Manchester United aan te sluiten.

Meer op The Sun




Tags

chong tahith feyenoord jong oranje sun

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
En dan loopt het en dan gaat 'ie terug naar Manchester, lekker.
+2/-0

5 jaar geleden
Alleen met een optie tot koop. Anders hebben wij er niets aan. Wat denken ze wel in Engeland?
+3/-0

5 jaar geleden
Niet aan beginnen. Mits optie tot koop. Pavon ophalen bij Boca, Stengs en Odegaard en Verthongen of Alderweireld en je bent klaar. Ohja en keeper van AEK.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Prima spelers die je noemt. Eerst maar eens kijken wie er weggaan toch?
+1/-0

moderator forum-beheerder 5 jaar geleden
Kansloos... gelukkig is het The Sun die het zegt. Hoef die gast hier niet te zien, ik wil toppers, geen ex kakkerlakken met enige potentie.
+1/-1

5 jaar geleden
Is de Ligt toevallig ook niet 19 jaar, jongens dit is en wordt een topper dus wat mij betreft liever vandaag dan morgen. We raken al zoveel toppers kwijt, dus laat maar komen.
+1/-1

5 jaar geleden
Als dat kan moet je dat doen natuurlijk. Wat een enorme dynamiek op het middenveld. Wat interesseert mij het dat hij uit de jeugd van Feyenoord komt, hij is daar toch weggegaan omdat hij henzelf daar niet zo zag zitten (anders was hij wel gebleven).
+1/-0

5 jaar geleden
Naar dergelijke spelers moet wel je belangstelling naar uit gaan gezien de positie van Ajax financieel gezien vergeleken met de rijkste clubs.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom barkas berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat ofzo porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid