Transparent
Inloggen
Sluiten

'KNVB opnieuw bereid mee te denken met Ajax, speelschema zit echter muurvast'

6 maart 2019 13:56 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

"KNVB opnieuw bereid mee te denken met Ajax, speelschema zit echter muurvast"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat de KNVB wederom bereid is om met Ajax mee te denken in het speelschema van de competitie rondom de Champions League wedstrijden. Volgens het AD zal dit echter wel lastig gaan worden, omdat er nauwelijks nog ruimte in het speelschema is.

De enige weken waarin geen doordeweekse wedstrijd gepland is tijdens de interlandperiode als de meeste Ajacieden niet aanwezig zijn op de club. Vanaf de wedstrijd tegen PSV eind deze maand zal Ajax ieder weekend én ook doordeweeks in actie moeten komen tot en met de uitwedstrijd tegen De Graafschap op 28 april.

Indien Ajax ook de halve finale weet te bereiken zal ook in de midweek voor de bekerfinale tegen Willem II en de laatste competitiewedstrijd tegen FC Utrecht een Europese wedstrijd op het programma staan.

Ondanks dat het speelschema muurvast lijkt te zitten, gaat de voetbalbond wel onderzoeken of Ajax kan worden ontzien in de hoop op een nieuwe Europese stunt en punten voor de coëfficiëntenlijst.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

speelschema knvb muurvast bekerfinale coefficientenlijst doordeweeks graafschap midweek utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Ajax de laatste hoop van het Nederlands voetbal. En de rest van Nederland ons maar haten...
+3/-0

5 jaar geleden
Wellicht kan er geschoven worden met aanvangstijden, want wat speeldata betreft zit het idd muurvast. Mochten we de halve finales bereiken: bekerfinale verzetten. Sowieso gek dat er op bevrijdingsdag gespeeld wordt.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal