Transparent
Inloggen
Sluiten

Hakim Ziyech: 'We weten dat we nog meer willen'

6 maart 2019 00:07
Foto: Pro Shots

Hakim Ziyech: "We weten dat we nog meer willen"; image source: Pro Shots

In gesprek met Ziggo Sport kon Hakim Ziyech nauwelijks omschrijven hoe hij zich voelde. "Het is onbeschrijfelijk denk ik", zo gaf hij aan. "Vanaf het begin zette zij ons een beetje onder druk, maar al snel gooiden we de schroom van ons af en gingen we voetballen. We scoorden al heel snel en vanaf dan zijn we geen moment meer in paniek geweest."

Ziyech moest wel bekennen dat Ajax in het begin goed weg kwam. "Als die bal er in gaat, bleef het voor ons wel hetzelfde, want we moesten sowieso nog twee keer scoren. Maar dan weet je dat zij met het publiek er achter nog wel wat sterker zijn", zei hij daarover. "Maar al met al hebben we ze in een positie gedwongen dat ze echt nerveus waren. Dat is een compliment naar het team. Ze hadden nog even hoop na de 1-3, maar als je dan ziet hoe Lasse die bal binnen schiet... Ongelofelijk."

Het feest in de kleedkamer na afloop was wel bescheiden. "Iedereen is blij. We hebben een soort van kleine historie geschreven, maar we weten dat we nog meer willen", aldus Ziyech. "Natuurlijk zijn we heel blij en er zal nog zeker wel genoten worden straks."




Tags

ziyech gooiden historie omschrijven paniek schroom ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos