Transparent
Inloggen
Sluiten

Frenkie de Jong: 'Mensen hadden dit misschien wel verwacht, maar niet op deze manier'

5 maart 2019 23:36
Foto: Pro Shots

Frenkie de Jong: "Mensen hadden dit misschien wel verwacht, maar niet op deze manier"; image source: Pro Shots

Frenkie de Jong was in gesprek met Veronica blij met de historische prestatie die Ajax heeft neergezet. "Dit was geweldig. Als je met 1-4 wint in Bernabeu... Mensen hadden dit misschien wel verwacht, maar niet op deze manier", aldus De Jong.

Het lukte Ajax om het publiek van Real Madrid stil te krijgen. "Ze zitten natuurlijk niet in een lekkere fase. Als ze dan achter komen, raakt het publiek helemaal gefrustreerd. Ik snap het enigszins wel, maar voor ons is het geweldig", zo gaf hij aan.

De middenvelder was het eens met de suggestie dat voor Ajax alle puzzelstukjes op de juiste plek vielen. "Maar thuis speelden we ook niet veel slechter. Toen speelden we ook heel goed. We hadden alleen pech met de uitslag. Nu viel alles wel de goede kant op", zei hij daarover.

De Jong kreeg de opmerking dat hij zich aan de opdracht van Barcelona had gehouden door Real Madrid uit te schakelen. "Maar we hebben ze vooral uitgeschakeld voor Ajax en voor de fans van Ajax. Daar ben ik vooral blij om", aldus De Jong.




Tags

jong madrid barcelona bernabeu puzzelstukjes suggestie veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal