Transparent
Inloggen
Sluiten

Opnieuw geldboete voor Ajax van UEFA

28 februari 2019 20:50 - UEFA.com
Foto: Pro Shots

Opnieuw geldboete voor Ajax van UEFA; image source: Pro Shots

De UEFA heeft bekend gemaakt dat Ajax een boete van € 19,000 heeft gekregen vanwege verschillende incidenten tijdens de Champions League wedstrijd tegen Real Madrid. Zo werden er voorwerpen op het veld gegooid, werd er vuurwerk afgestoken en hing er ook een illegaal spandoek.

Vanwege het afsteken van vuurwerk ontving Real Madrid een boete van € 1,500. Bovendien kreeg Sergio Ramos een extra wedstrijd schorsing. Hij pakte bewust een gele kaart in de slotfase, zodat hij tijdens de return in Madrid geschorst zou zijn.

Meer op UEFA.com




Tags

madrid uefa vuurwerk illegaal ramos sergio spandoek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Deze prachtige foto is die boete bijna waard.
+1/-0

5 jaar geleden
Tjonge jonge, bied je Benzema een biertje aan voor zijn doelpunt is het weer niet goed. En Chelsea wordt vrijgesproken van racistische spreekkoren waarvoor de club zelf straffen heeft opgelegd aan de daders, die ook door het stof gingen. De wegen van de uefa zijn ondoorgrondelijk.
+2/-0

5 jaar geleden
Bier behandel je niet zo! Hopelijk was het gewoon pis. Kom op zeg, wie smijt er nou met bier? Maar wel een mooie foto!
+1/-0

5 jaar geleden
Ik hoop dat Ajax degene die spullen / bier op het veld gooien opspoort en de boete op hen verhaalt. Het lijkt steeds normaler te worden maar het gaat helemaal nergens over. Afgezien van het feit dat het inderdaad zonde is van het bier, blijf gewoon van spelers af. Het is wachten tot er weer een keer een gek over de schreef gaat door met iets zwaars te gooien en er een speler met een hoofdwond op het veld ligt.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland factor forbs gaaei godts gooide henderson kiki kruisje liverpool metz mikautadze mum porto sevic sosa steijn sutalo