Transparent
Inloggen
Sluiten

Frenkie de Jong Speler van de Maand februari van de Eredivisie

28 februari 2019 16:49 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

Frenkie de Jong Speler van de Maand februari van de Eredivisie; image source: Pro Shots

Frenkie de Jong is uitgeroepen tot Speler van de Maand februari van de Eredivisie. Dat heeft Fox Sports bekend gemaakt. Iedere maand wordt op basis van wedstrijdstatistieken van Opta Sports een beste speler verkozen en net zoals in december van vorig jaar is de middenvelder van Ajax wederom de beste.

Ajax is bovendien ook hofleverancier in het Elftal van de Maand. Naast De Jong staan ook aanvoerder Matthijs de Ligt en Donny van de Beek in het team.

Meer op Fox Sports




Tags

jong eredivisie beek fox hofleverancier opta wedstrijdstatistieken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Ben fan van frankie maar ik vind dat hij de afgelopen maand tot de tweede helft tegen ado niet zo goed was . Tweede helft was hij goed en veel sneller tegen ado. Maar tegen feyenoord was hij heel goed.
+2/-0

5 jaar geleden
Opvallend inderdaad, omdat de communis opinio (inclusief die van Frenkie zelf) was dat hij sinds de winterstop een dipje had dat hij pas sinds een week echt achter zich heeft gelaten. Statistieken kunnen een vertekend beeld geven, maar soms ligt het ook gewoon aan talking heads die hun opinie baseren op twee momenten en elkaar vervolgens eindeloos napraten.
+1/-0

5 jaar geleden
Kun je nagaan hoe goed hij is als hij wel in vorm is.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.252 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal