Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax boekt nettowinst van ruim 20 miljoen over eerste half jaar van huidig boekjaar

28 februari 2019 11:23 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Ajax boekt nettowinst van ruim 20 miljoen over eerste half jaar van huidig boekjaar; image source: Pro Shots

Via de officiële website heeft Ajax bekend gemaakt een netto winst geboekt te hebben van € 20,3 miljoen euro over de eerste 6 maanden van het boekjaar 2018-2019. De netto omzet bedraagt € 104,3 miljoen euro en dat is een stijging van € 56,0 miljoen in vergelijking met dezelfde periode over vorig seizoen. Het totaal eigen vermogen is met € 20,4 miljoen gestegen naar € 178,7 miljoen.

Ajax-watcher Mike Verweij weet bovendien via Twitter te melden dat de transfersom voor Frenkie de Jong niet is meegenomen in deze cijfers. Deze zal in het tweede half jaar van het huidige boekjaar vallen.

Meer op Ajax.nl
Tags

boekjaar netto nettowinst jong verweij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden (gewijzigd)
De transfers van Wober en Frenkie de Jong niet inbegrepen. Ongeveer 85 miljoen. Volgende transferperiode gaan we vrijwel zeker onze sterkhouders verliezen. Onana(20), de Ligt(60), Tagliafico(20), Ziyech(30), vd Beek(30), Neres(40). Die bedragen gaan eerder hoger uitvallen dan lager lijkt mij. Is 200 miljoen. Dan hebben we nog een aantal huurlingen die met een optie verkocht kunnen worden. Siem de Jong (2,5), Cassierra (2,5) en Orejuela (1,5). Is 6,5 miljoen. Wat gaan we met Joel Veltman doen? Verlengen of verkopen uiteraard. Denk dat de kans groot is dat dit zijn laatste jaar is bij Ajax. Zijn blessure helpt niet mee aan een mooie transfer, maar toch heeft hij genoeg ervaring bij Ajax en Oranje, dus ik ga ervan uit dat we ook voor hem nog een leuk bedrag kunnen incasseren.
+1/-0

 
5 jaar geleden
It's all bout the money! Ik mag hopen dat deze groep nog wat moois neerzet (de dubbel bijv.). Volgend jaar wordt jammer genoeg weer een opbouw jaar.
+1/-0

5 jaar geleden
Contracten openbreken, salaris verhogen van Nico, Donny, Kasper,Hakim, Matthijs, André, Dusan en David. Gewoon proberen. Dan aanvullen met directe versterkingen. Wie weet lukt het met een paar gasten!
+2/-0

 
5 jaar geleden
Als ze volgend jaar weer Champions League kunnen spelen is dit misschien nog een reden om te blijven. Contracten opwaarderen inderdaad. Onana, Tagliafico, Ziyech, de Ligt en Neres zie ik voor 100% vertrekken. vd Beek wil misschien blijven. Blind en Tadic moeten we zeker houden. Alleen al om leeftijd in de groep te houden. Voor Mazraoui lijkt het zeker verstandig om nog een jaar te blijven, maar ook voor hem zullen clubs zich gaan melden. Het is voor de club goed dat we structureel elk jaar een aantal miljoenen transfers maken, maar komende transferperiode jan het zomaar gebeuren dat je 10 vaste selectiespelers moet vervangen.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom backup bergwijn bertjek bertrand branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei gooijer hato jong kaplan kiki kroes mislintat oranje rasmussen reijnders rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo timber traore wilson