Transparent
Inloggen
Sluiten

Donny van de Beek: 'We hadden nog wat recht te zetten'

27 februari 2019 23:19
Foto: Pro Shots

Donny van de Beek: "We hadden nog wat recht te zetten"; image source: Pro Shots

In gesprek met Fox gaf Donny van de Beek aan dat het uiteindelijk een mooie avond was geworden. "Als je de wedstrijd terug kijkt, komen we de eerste twintig minuten natuurlijk goed weg. Feyenoord kreeg twee kansen, maar die scoren ze niet. Matthijs met die 0-1 was natuurlijk lekker. Dat zat net mee ook natuurlijk", aldus Van de Beek.

De ploeg aasde vooral op revanche tegen Feyenoord. "We hadden nog wat recht te zetten. Als je kijkt hoe hun ons in de laatste wedstrijd weggespeeld hebben. Wat dat betreft hadden we wel wat goed te maken", zo gaf hij aan. "Er zat genoeg agressie in. Dat mocht ook wel na de laatste keer.

Van de Beek was niet heel tevreden met zijn spel voor rust. "Ik was niet heel veel betrokken in het spel. In de tweede helft weet je dat je voor staat. Dan krijg je meer ruimte en wat dat betreft was het in de tweede helft een stuk beter voor mij", zei hij daarover. "Die 0-3 van mij was de beslissing. Dat was een belangrijk moment. Daar ben ik natuurlijk blij mee."




Tags

beek feyenoord aasde agressie fox revanche

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam