Transparent
Inloggen
Sluiten

PEC Zwolle accepteert onder protest wedstrijd tegen Ajax op 13 maart

27 februari 2019 15:09 - PEC Zwolle
Foto: Pro Shots

PEC Zwolle accepteert onder protest wedstrijd tegen Ajax op 13 maart; image source: Pro Shots

PEC Zwolle heeft bekend gemaakt af te zien van verdere stappen richting de KNVB over het verplaatsen van Ajax - PEC Zwolle. De club is onder protest akkoord gegaan met de wijziging. Dit vanwege de organisatorische aspecten en sportieve voorbereiding richting zaterdag en de verwachting dat het niet meer teruggedraaid kan worden. De wedstrijd zal daarom definitief op woensdag 13 maart gespeeld gaan worden.

In een statement op de officiële website laat de club weten dat het steekt dat de arbitragecommissie van de KNVB het beroep niet op inhoudelijke, maar op formele gronden heeft afgedaan, terwijl er goede redenen waren om de zaak wel inhoudelijk te behandelen. PEC Zwolle wil dit ook aan de orde gaan stellen in het vennoten overleg van de Eredivisie CV. De Zwollenaren gaan komende periode onderzoeken of de zaak op inhoudelijke gronden nog aan een andere instantie aan de orde kan worden gesteld.

Vanuit de achterban van PEC Zwolle bleek bovendien geen enkele belangstelling voor een aanbod vanuit Ajax om de wedstrijd op woensdag 13 maart tegen een gunstig(er) tarief te kunnen bezoeken.

Meer op PEC Zwolle




Tags

pec protest accepteert gronden knvb afgedaan arbitragecommissie behandelen beroep eredivisie organisatorische statement tarief vennoten zwollenaren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Wat hoop ik toch op dubbele cijfers.. maar zal wel een moeizame 5-1 worden denk ik.
+3/-0

 
Ro Van O (geschorst)
5 jaar geleden
Zal wel een dikke en gemakkelijke zege voor Ajax worden, maar het hele land hoopt op, en zal in een deuk liggen bij een stunt van PEC. 0-1 !
+1/-0

5 jaar geleden
Dus pec niets met opgeschoten kost pec alleen maar geld voor advocaat enzv dom olie dom
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal