Transparent
Inloggen
Sluiten

'Zaakwaarnemer Onana bevestigt interesse Barça, ook belangstelling uit Premier League'

27 februari 2019 06:56 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Zaakwaarnemer Onana bevestigt interesse Barça, ook belangstelling uit Premier League"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf bevestigt Albert Botines, zaakwaarnemer van André Onana, dat het klopt dat Barcelona denkt aan André Onana. "Dat klopt. Het is geen geheim dat Barça is geïnteresseerd", aldus Botines.

De Telegraaf weet bovendien ook te melden dat Tottenham Hotspur, Arsenal en West Ham United zich gemeld hebben. Directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft echter al laten weten dat Onana in principe niet te koop is, maar bij een bedrag van 30 á 35 miljoen euro zou er nagedacht worden over een transfer.

In 2015 maakte Onana nog voor ongeveer 200.000 euro de overstap van Barcelona naar Ajax toen hij geen akkoord wist te bereiken over een nieuw contract bij de Spaanse club. De doelman koos een overstap naar Amsterdam boven Arsenal, Chelsea en AS Monaco.




Tags

onana arsenal barcelona botines telegraaf albert chelsea ham monaco overmars tottenham west

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Dat klinkt al beter, 30 à 35M. Vind het nog steeds een koopje, maar beter dan die fooi die we gisteren lazen. Er moet dan wel serieus naar een goede vervanger gezocht worden. Lamprou kan echt niet en Van Leer weet ik nog zo net niet. Bij NAC heeft hij natuurlijk een zooitje bagger voor zich staan, maar uitblinken lukt ook niet echt. Als 2e keeper prima, maar als nr 1...
+2/-0

5 jaar geleden
Volgens mij is Varela best wel een goeie keeper dus een vervanger voor Onana. Zelfde stijl en lengte is ook niet verkeerd.
+1/-0

5 jaar geleden
Onana is in alles een Barca keeper, maar zal daar toch op de bank belanden. Hij moet lekker zijn contract verlengen en bij Ajax blijven. Er komt voor deze jongen ooit zeker wel een topclub langs die hem haalt voor de basis.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Helemaal mee eens Onana hoort in de goal niet op de bank
+1/-0

5 jaar geleden
Onana , nou ik vind hem de laatste weken minder. Alsof de concentratie/ motivatie er niet is.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Dat geldt voor het hele elftal.. maar ik hoop dat ze zich inmiddels herpakt hebben. Tegen ADO zag ik in de tweede helft bij vlagen weer het Ajax van voor de winterstop.
+1/-0

 
5 jaar geleden
De kopjes zijn bij transfers , als je iedereen moet geloven, is straks iedereen naar een buitenlandse club. Zonder 1 prijs...Ik hoop nog steeds op de dubbel, maar dan moeten ze vandaag en in die finale vlammen. En elke competitiewedstrijd er staan . Ch.L tja dat is te hoog gegrepen. Ze kunnen geen wedstrijd verslappen.
+1/-0

5 jaar geleden
Cilessen terughalen als 1e keeper. Valeria als 2e keeper volgend seizoen de beker laten keepen en langzaam laten toewerken naar 1e keeper.
+1/-0

5 jaar geleden
Het karakter van Onana past niet bij Barcelona en vooral als hij op de reserve bank plaats moet nemen. Maar men moet hem nu met rust laten, want hij moet met Ajax nog een klusje klaren.
+1/-0

5 jaar geleden
Arsenal, Spurs en Barca daar willen ze hem voor de bank. Voor Onana en Ajax zonde. Barca zou kunnen voor een 20 plus miljoen plus Cilessen. Dan mag hij zelfs voor minder want Cilessen is de betere keeper. West Ham zou puur voor het geld zijn al moet je daar bij een Afrika achtergrond helemaal niet van opkijken als ze dat dan doen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal