Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'We kijken per wedstrijd wat nodig is'

26 februari 2019 13:40

Erik ten Hag wilde op de persconferentie van dinsdagmiddag nog niet aangeven met welke spelers hij tegen Feyenoord gaat spelen. "We hebben de beschikking over meerdere varianten en per wedstrijden kijken we wat nodig is", aldus Ten Hag. "Als je kijkt naar de controlerende zes. Schöne of Van de Beek zijn twee verschillende types. Zondag brachten we bewust Van de Beek in die rol omdat ik dacht dat ADO daar een probleem mee zou kunnen hebben. Zo moet je daar per wedstrijd naar gaan kijken. De basis en speelwijze staat wel overeind, maar we proberen daar elke training aan te werken en verder te perfectioneren."

Ten Hag zal ook rekening houden met de opstelling van Feyenoord. Door schorsingen en blessures missen de Rotterdammers de nodige spelers. "Ook dat neem je mee in je overwegingen en wat voor type spits daar het beste bij kan passen", zei hij daarover. "Al denk ik dat iedere spits die wij tot onze beschikking hebben goed uit de voeten kunnen tegen de beschikbare verdedigers van Feyenoord en we daar onze winst kunnen halen."

Bij Feyenoord is het vooral de vraag wie er in de spits zal spelen, Nicolai Jørgensen of Robin van Persie. "We zijn om alle scenario's voorbereid. Je kunt daar van alles bij denken. Natuurlijk probeer ik in het hoofd van Gio te komen", zo gaf hij aan. "Ik heb een bepaalde verwachting, maar hij kan misschien wel net even iets anders denken. We hebben natuurlijk wel gezien dat Jørgensen een heel sterke partij speelde in Eindhoven zondag."




Tags

hag feyenoord beek ado gio perfectioneren persie schone varianten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht