Transparent
Inloggen
Sluiten

Matthijs de Ligt: 'Natuurlijk zijn de revanchegevoelens volop aanwezig'

26 februari 2019 12:57

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Matthijs de Ligt aan dat Ajax aast op revanche na de ruime nederlaag tegen Feyenoord van vorige maand. "De wonden zijn wel een beetje geheeld, maar natuurlijk zijn de revanchegevoelens nog volop aanwezig", aldus De Ligt. "Ik weet zeker dat het niet nog een keer gaat gebeuren. De eerste twintig minuten speelden we eigenlijk wel prima, maar daarna werd het een complete offday."

De nederlaag in Rotterdam kwam hard aan, maar de ploeg zette door. "Het plezier in de groep is weer terug. Na de wedstrijd tegen Real Madrid is ook de schwung weer aanwezig", zo geeft hij aan. "Of die weg was? Natuurlijk niet helemaal, maar zo’n 6-2 nederlaag doet wel wat met een selectie. Na zo’n afstraffing zit je natuurlijk in een mentaal dipje."




Tags

revanchegevoelens dipje feyenoord geheeld madrid offday revanche schwung wonden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte berghuis bergwijn betrouwbaarheid bravo brobbey elsimao farioli gorter hag hato henderson hlynsson kiki lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja