Transparent
Inloggen
Sluiten

Frenkie de Jong: 'Actie van ADO-fans was respectloos en motiveerde ons extra'

25 februari 2019 07:10

Frenkie de Jong gaf in gesprek met De Telegraaf aan dat de ploeg de wedstrijd in ging met het voornemen om een grote uitslag neer te zetten in Den Haag. "We gaan vaak wat rustiger aan doen na een voorsprong, maar dan kan een tegenstander terugkomen", aldus De Jong. "We wilden doelpunten maken, want als het aan het einde van het seizoen op het doelsaldo aankomt, moeten we aan de goede kant van de score zitten. Als je niet genoeg goals hebt, sla je jezelf voor de kop."

De ploeg gebruikte de actie van ADO-fans die afgelopen week diverse gebouwen in Amsterdam met groengele verf bekladden als motivatie. "We hebben het er onderling over gehad en misschien dat dit soort dingen ons wel helpt. Het was respectloos en dat motiveerde ons extra", zo gaf hij aan.




Tags

jong ado motiveerde respectloos aankomt bekladden gebouwen groengele motivatie sla telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper