Transparent
Inloggen
Sluiten

Lasse Schöne: 'Ik had al een gevoel dat ik er naast zou staan'

24 februari 2019 19:21

Lasse Schöne is blij dat hij het record geëvenaard heeft als buitenlander met meeste wedstrijden voor Ajax. Al begon hij tegen ADO Den Haag wel op de bank. "Het is natuurlijk niet leuk, maar uiteindelijk heb ik wel de wedstrijd gekregen. Dus prima", aldus Schöne in gesprek met Fox Sports. "Ik had het al een aantal dagen in de gaten, dus ik kon me er op instellen. Het is moeilijk uit te leggen, maar ik had al een gevoel dat ik er naast zou staan."

Het was alweer een flinke tijd geleden dat hij op de bank plaats moest nemen. "Vooral als je met 1-0 achter komt, zit je niet lekker. Gelukkig maakten we het snel weer goed en maak je ook nog de 1-2. Dan ga je heel anders de kleedkamer in en dat is toch heel fijn", zo gaf hij aan.

De kritiek op zijn spel doet hem niet veel. "Je hebt altijd voor- en tegenstanders. Sommigen vinden mij goed, sommigen vinden mij te oud en te traag. Dat moeten zij weten", zei Schöne daarover. "Ik heb daar niet zo veel mee. Ik heb altijd op dezelfde manier gevoetbald. Ik ben nooit een snelle speler geweest en zal dat ook nooit gaan worden."

Schöne is nu samen met Søren Lerby de buitenlander met meeste wedstrijden in het shirt van Ajax. "Het is een fantastisch record. Het zijn niet de minste namen die op die lijst staan. Ik ben daar heel blij en trots op, maar hopelijk kom ik nog alleen bovenaan te staan", aldus Schöne.




Tags

schone buitenlander ado fox geevenaard lerby ren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper