Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax weigert mee te werken aan vertrek van Marc Overmars naar Arsenal'

24 februari 2019 09:57 - Daily Mirror
Foto: Pro Shots

"Ajax weigert mee te werken aan vertrek van Marc Overmars naar Arsenal"; image source: Pro Shots

Ajax weigert om Marc Overmars te laten gaan naar Arsenal. Dat weet The Daily Mirror te melden. Arsenal zou Overmars het liefst al per direct aan willen stellen als de nieuwe technisch directeur, maar Ajax heeft laten weten op geen enkel moment mee te willen werken aan een overstap. Ieder bod van Arsenal zal direct worden afgewezen.

Overmars zelf zou wel open staan voor een overstap en graag met Arsenal in gesprek willen om te horen wat zij te bieden hebben. Hij zou gefrustreerd zijn vanwege het uitblijven van prijzen in Amsterdam. Volgens The Daily Mirror is het echter wel onwaarschijnlijk dat Overmars zijn contract bij Ajax zal inleveren.

De directeur spelerszaken heeft nog een contract tot de zomer van 2020 in Amsterdam, maar algemeen directeur Edwin van der Sar hoopt hem te overtuigen een nieuw contract te tekenen.

Meer op Daily Mirror




Tags

arsenal overmars onwaarschijnlijk sar spelerszaken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Arsenal zou Overhmars morgen al willen presenteren.
Respectloos naar Ajax.
Geeft aan hoe klein Arsenal is.
+1/-0

5 jaar geleden
Iemand die gefrustreerd is om het uitblijven van prijzen gaat toch niet naar Arsenal?

Onzin nieuws dus ;)
+2/-0

 
5 jaar geleden
Inderdaad, de komende jaren ga je niets winnen in Londen. Chelsea krijgt een transferban aan zijn broek ivm opkopen van tieners, Spurs heeft het te druk met de schulden aflossen van het nieuwe stadium en Arsenal is Arsenal (te weinig geld voor de top).
+1/-0

 
5 jaar geleden
Ach... het gaat gewoon om een dikker salaris. Hoeveel prijzen won Arsemal afgelopen jaren?
+2/-0

5 jaar geleden
Het is gewoon een spelletje en daar moet niet al te veel aandacht aan geschonken worden. Maar er zit een keerzijde aan deze overgang van Marc Overmars naar Arsenal en dat is de belangrijkste de reden om hem niet direct te laten gaan Marc bezit momenteel over alle gegevens en dat kan in Ajax nadeel zijn. Een voorbeeld hoe het niet moet is de zaak Martin van Geel Van Geel was de Baas van Willem 2 en ging met de kennis van de spelers naar Az daar heeft hij behoorlijk gebruik van gemaakt en Willem 2 goedkoop leeg geroofd Ook Ajax heeft hier met van Geel met rare transfers te maken gehad.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal