Transparent
Inloggen
Sluiten

'David Neres in beeld voor selectie Braziliaanse elftal'

23 februari 2019 21:06 - Globo Esporte
Foto: Pro Shots

"David Neres in beeld voor selectie Braziliaanse elftal"; image source: Pro Shots

In gesprek met Globo Esporte geeft assistent-bondscoach Cléber Xavier van Brazilië aan dat David Neres nadrukkelijk in beeld is voor een plek in de Seleção komende maand. Brazilië speelt dan twee oefeninterlands tegen Panama en Tsjechië. Vanwege blessures van Neymar en Douglas Costa kampen de Brazilianen voorin met personele problemen.

Volgens Cléber is Neres een van de spelers die nu in beeld is voor de komende wedstrijden. "Vinicius Junior zou kunnen, maar ook David Neres en Éverton Soares van Gremio, die al eerder is opgeroepen. En dan is er ook nog Richarlison", aldus de assistent-bondsoach.

De Brazilianen willen de selectie sowieso renoveren en zijn op zoek naar een speler die normaal gesproken rondom Neymar kan spelen. Komende zomer staat de Copa América op het programma en de twee interlands van komende maand zijn de laatste twee voordat de Brazilianen in juni gaan strijden om het Zuid-Amerikaanse kampioenschap.

Meer op Globo Esporte




Tags

neres cleber neymar bondsoach costa douglas esporte everton globo gremio panama renoveren richarlison selecao soares tsjechie vinicius xavier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Bij deze even de complimenten aan Neres. Hij is nog steeds rustig ondanks het belachelijke gedrag van ten Hag. Neres heeft niet genoeg rendement volgens wijsneus ter Hag. Neres was afgelopen jaar de speler met het meeste rendement in de hele eredivisie qua goals plus assists. Ondanks dat hij amper speelt dit jaar heeft hij al weer 8 assists. De combi op rechts Neres en Ziyech heeft het hoogste rendement in Europa. Waar heeft die man het over? Na zijn superwedstrijd uit tegen Bayern moest hij op de bank waar hij amper nog vanaf komt sinsdien. Na een invalbeurt van een paar minuten tegen VVV met twee assists en een goal mocht hij er zelfs uit tegen Heracles een week later niet in bij een achterstand. Dat werden een rechtsback en de absoluut Ajax onwaardige Labyat. Meer dan belachelijke wissels.Zelden een Ajax coach zo opzichtig zien falen.PSV uit met zijn hoge hoed de Jong op de Jong miskleum. En nog erger zijn redenering na de wedstrijd. Hij zou het volgende keer weer zo doen. Dus of hij is een leugenaar want zelfs een blinde kon zien hoe fout dit was of hij is gewoon een zeer slechte coach. Tegen angstgegner Heracles thuis met het halve tweede punten verliezen . Tegen Roda voor de beker weer dezelfde fout. Tegen Go Ahead moet Overmars hem tot de orde roepen voor weer dezelfde fout. Kan die man niet weg en Neres er weer in?
+8/-2

 
5 jaar geleden
Eens. In mijn ogen zou Neres altijd moeten spelen. Desnoods haal je Schöne eraf en zet je Ziyech op het middenveld.
+2/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal