Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag over verzetten Ajax-PEC: 'Ik ben er blij mee'

22 februari 2019 13:45
Foto: Pro Shots

Erik ten Hag over verzetten Ajax-PEC: "Ik ben er blij mee"; image source: Pro Shots

Erik ten Hag gaf op de persconferentie van vrijdagmiddag aan dat hij tevreden is dat Ajax - PEC Zwolle is verzet naar woensdag 13 maart. "Ik ben er blij mee. Het is in het belang van het Nederlands voetbal. Het gaat om de punten. Die hebben we als Nederland hard nodig en daar zullen wij voor gaan strijden", aldus Ten Hag.

De beslissing is voor de competitie wel nadelig voor Ajax. "Je moet dingen afwegen. Europees gezien is het in ieder geval wel een voordeel dat we meer rust hebben voor het tweede duel tegen Real Madrid", zo gaf hij aan.




Tags

hag pec madrid nadelig nederland verzet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Nu een wedstrijd laten lopen terwijl je al weet dat we daar niet kunnen winnen (uefa) kan wel eens nadelig uitpakken. ik vind het jammer, de ene week zegt men dat het geen probleem is 2 wedstrijden in de week en moeten ze weer rust in het belang van.
+1/-0

5 jaar geleden
Het is in het belang van het Nederlands voetbal. Het gaat om de punten. Die hebben we als Nederland hard nodig en daar zullen wij voor gaan strijden" PRIMA tekst!

Voorzitter Zwolle: "We hebben toen aangegeven naar de KNVB, dat wij ongeacht het resultaat niet voornemens waren mee te werken aan deze tweede verplaatsing." Dan gaan jullie toch lekker in de Duitse competitie voetballen!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn boomen branderhorst bravo brobbey elsimao eriksen gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun sosa sutalo ton verrips volendam