Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax ziet in Timothy Fosu-Mensah opvolger van Matthijs de Ligt'

22 februari 2019 07:51 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Ajax ziet in Timothy Fosu-Mensah opvolger van Matthijs de Ligt"; image source: Pro Shots

Ajax ziet in Timothy Fosu-Mensah een kandidaat om Matthijs de Ligt op te gaan volgen. Dat weet De Telegraaf te melden. Directeur spelerszaken Marc Overmars heeft bij de zaakwaarnemer van de verdediger al officieus de interesse kenbaar gemaakt. Fosu-Mensah speelde jarenlang in de jeugdopleiding van Ajax, maar vertrok in 2014 naar Manchester United.

Fosu-Mensah speelt dit seizoen op huurbasis voor Fulham, maar komt daar nauwelijks in actie. Vorig seizoen speelde hij tijdelijk voor Crystal Palace en kwam daar aanmerkelijk meer in actie. In het shirt van Manchester United wist hij niet door te breken. Na dit seizoen heeft de drievoudig international van het Nederlands elftal nog een contract voor een jaar.

Afgelopen transferperiode kon Fosu-Mensah nog de overstap maken naar Lazio Roma. Zij wilden de verdediger met optie tot koop huren en waren bereid ver te gaan om hem naar Italië te kunnen halen. Fosu-Mensah koos er echter voor om het seizoen bij Fulham af te maken.




Tags

fosu mensah timothy fulham aanmerkelijk kenbaar lazio officieus overmars palace roma spelerszaken telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Heb al eerder geopperd deze jongen proberen terug te halen. Is een moderne prima verdediger. Snel, fysiek prima en technisch goed. Kan op alle plaatsen in de achterhoede spelen. Zou het mooiste zijn als, naast deze jongen, Vertonghen en Alderweireld ook terugkomen. Die twee centraal en TFM als RB. Nous naar het middenveld. Heb je een achterhoede van internationale allure.
+2/-0

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal