Transparent
Inloggen
Sluiten

Aantrekken Julien Escud? lijkt kwestie van tijd

12 juli 2003 19:33

Verslaggever: M

Ronald Koeman heeft het bestuur van Ajax laten weten dat hij zijn selectie op zeer korte termijn met 3 spelers wil versterken. De trainer van Ajax gaf dat zaterdagmiddag voorafgaand aan het eerste oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen tegen Blauw-Wit in Amsterdam voor de camera's van Studio Sport nog maar eens aan. Hij wil in ieder geval opvolgers voor Cristian Chivu en Andy van der Meyde, die de afgelopen week voor vele miljoenen euro's werden verkocht.

De voornaamste kandidaat om Chivu op te volgen is de Fransman Escud?. Ajax is volgens Koeman al persoonlijk rond met de verdediger van de Franse club Rennes. Momenteel onderhandelen beide clubs nog over een afkoopsom. Een eerste bod van Ajax werd enkele dagen geleden nog afgewezen. Koeman sprak echter de verwachting uit dat de clubs binnen 2 dagen tot een akkoord zullen komen. Hij deed geen uitspraken over de beoogde rechtsbuiten. Kalu Uche van de Poolse club Wisla Krakow lijkt echter de grootste kanshebber.

Meer op




Tags

escud koeman chivu julien kwestie andy bestuur blauw cristian fransman kalu krakow meyde rennes uche wisla

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah