Transparent
Inloggen
Sluiten

'Matthijs de Ligt staat open voor transfer naar Bayern München'

20 februari 2019 13:08 - Sport.de

Volgens het Duitse Sport zou Matthijs de Ligt open staan voor een transfer naar Bayern München. De Duitse topploeg zou zich graag met de verdediger van Ajax willen versterken, al is de gevraagde transfersom van meer dan 60 miljoen euro mogelijk te hoog voor Bayern.

Namens de Duitse recordkampioen waren vorige week technisch directeur Hasan Salihamidzic en hoofdscout Marco Neppe aanwezig bij de Champions League wedstrijd tegen Real Madrid om de aanvoerder van Ajax zelf te bekijken. Het doel van Bayern is om de verdediger voor meerdere jaren aan zich te binden.

Meer op Sport.de




Tags

bayern hasan madrid neppe salihamidzic topploeg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Minimaal 90.000.000 is beter bruikbaar als frenkie. Ook naar barcelona !!!
+3/-0

5 jaar geleden
Weer zo’n club die voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten. Kom maar langs als je minimaal 85M wilt betalen. Anders ga je maar lekker op je eigen jeugdcomplex kijken en daar wat vandaan halen.
+3/-0

5 jaar geleden
Zou een mooie club zijn. Maar liever blijft die Ajacied. In mijn ogen onmisbaar voor Ajax. In tegenstelling tot de Jong. Er zal inderdaad flink voor betaalt moeten worden.
+4/-0

5 jaar geleden
De Bundesliga? Kom op zeg! Als je echt overtuigd bent van je eigen kwaliteiten dan ga je naar Spanje of Engeland!
+2/-0

5 jaar geleden
86 miljoen voor De Jong. De Ligt is meer van waarde dan de onzichtbare De Jong die nog niet eens een fatsoenlijk schot heeft als middenvelder. De Ligt heeft volgens mij zelfs al meer gescoord als De Jong.
+3/-0

5 jaar geleden
Ja hoor gaat dat spel over de transfers weer beginnen. Een reactie geven op een gerucht kan ook anders. Zie ook reacties van fans die net als ik het spuugzat.
+1/-0

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos