Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'In de eerste helft was het moeilijk, maar in de tweede helft ging het beter'

17 februari 2019 15:20

Dusan Tadic kreeg in gesprek met Fox Sports de vraag of hij blij was dat hij ook tegen NAC Breda in de spits stond. "Voor mij is het geen probleem. Voor mij is alleen het team belangrijk. Je moet op iedere positie spelen en voor je team belangrijk zijn", aldus Tadic. "Het maakt mij niet uit waar ik speel. Als valse negen, op rechts, links of als nummer tien. Ik speel mijn hele carierre al op verschillende posities."

In de tweede helft kon Ajax flink uitlopen op NAC. "We kregen meer ruimte. We vonden dat het beter was om te tikken, de bal te raken en snel te spelen. Dan kwam er ruimte. In de eerste helft was het moeilijk, maar in de tweede helft ging het beter", aldus de Serviër.

Tadic was blij dat PSV een dag eerder punten liet liggen tegen sc Heerenveen. "Dat was lekker. Het is een sterke competitie en wij moeten proberen om eerste te worden. PSV is een goede ploeg, maar dat zijn wij zelf ook", zei hij daarover. "Aan het eind van het seizoen zullen we het wel zien. We hebben er vertrouwen in, maar we zullen het gaan zien. We zijn twee goede ploegen."

Toen hij gewisseld werd, werd hij direct behandeld. "Ik heb een beetje last van mijn lies, maar ik denk niet dat het een groot probleem is", aldus Tadic.




Tags

tadic nac carierre fox heerenveen lies uitlopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal