Transparent
Inloggen
Sluiten

'Marc Overmars sprak al met Arsenal over functie als technisch directeur'

16 februari 2019 08:29 - The Sun

Als het aan Arsenal ligt, komt er per direct een nieuwe technisch directeur bij de club. Dat weet The Sun te melden. De Londense club zou zelfs al gesproken hebben met Marc Overmars, die samen met Monchi van AS Roma gezien wordt als de favoriet. Na de verrassende nederlaag tegen BATE Borisov in de Europa League afgelopen donderdag is het onrustig binnen de club en Arsenal wil dan ook per direct een directeur aanstellen om het seizoen te kunnen redden.

Voor Arsenal is het cruciaal dat het de Champions League weet te bereiken. Indien het daar wederom niet in slaagt, zou er komende zomer slechts 40 miljoen pond beschikbaar zijn voor nieuwe aankopen, ruim 45 miljoen euro. In de Premier League staat de club op een vijfde plaats, een punt achter Manchester United. Een plek bij de eerste vier is voldoende om de groepsfase van de Champions League te halen. Indien het daar niet in slaagt, zou het ook de Champions League kunnen halen door de Europa League te winnen. Na de 1-0 nederlaag tegen BATE Borisov zal het daarvoor volgende week vol aan de bak moeten.

Meer op The Sun




Tags

arsenal overmars bate borisov londense monchi roma sun

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Marc, blijf lekker bij ons aller Ajax en laat je niet verleiden. Iedereen voelt dat er bij Ajax mooie dingen gaan gebeuren en ik weet dat je van ons kneuterige Nederland houd, wat jou ook ontzettend siert. Je bent een topper.
+2/-1

5 jaar geleden
Marc verkoop zichzelf voor 50 miljoen aan Arsenal?
+1/-0

5 jaar geleden
Marc, gewoon blijven. Juist nu gaat het nog interessanter en uitdagender worden voor jou als Ajax dadelijk (helaas) voor een groot deel zal leeg lopen. Die uitdaging beste Marc, die is op jouw bordje geschreven. Dus...blijf maar gewoon bij je club, ons aller AJAX.
+2/-1

5 jaar geleden (gewijzigd)
Beste Marc,
Je moet gewoon bij Ajax blijven!!!!!!!!
+1/-4

5 jaar geleden
Marc moet gewoon blijven, even iets anders: Moeten we de naam lucky Ajax niet eens gaan veranderen in lucky PSV?
+4/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos