Transparent
Inloggen
Sluiten

'Hakim Ziyech weigert nog altijd te praten met Hélène Hendriks'

16 februari 2019 08:22 - Veronica Inside

Hakim Ziyech weigert nog altijd om te praten met Hélène Hendriks. Dat werd vrijdagavond gemeld bij Veronica Inside. "Al die sprekende poppen bij Fox kruipen die gasten volledig in hun reet. Hélène stelde een keer een relevante vraag en dan is het in hun cultuur ook nog een vrouw die dat doet. Die moet dan helemaal billenkoek hebben", aldus Johan Derksen.

Ajax had geprobeerd een oplossing te zoeken en afgesproken was dat Wytse van der Goot het interview met Ziyech zou doen. Iets wat volgens Derksen belachelijk is. "Hij verdient miljoenen bij Ajax. Heeft een commerciele tekst op zijn shirt staan en komt in beeld. Hij moet daarin professional zijn", zo gaf Derksen aan. "Ik vind dit een foute regeling. Je moet solidair zijn. Hij wil niet praten? Dan praat hij toch niet. Hélène heeft niets misdaan. Zij is een vrouw en heeft een relevante vraag gestaan. Tsjongejonge, het is wat."

Volgens Derksen moet Ajax keihard ingrijpen. "Dit hoort bij zijn werkzaamheden", zei hij daarover. "Zo'n zaakwaarnemer gaat dan ook nog mee zitten huilen. Hij moet ook zeggen 'doe niet zo kinderachtig en sta dat mens te woord'."




Tags

helene derksen ziyech hendriks relevante billenkoek fox goot huilen kinderachtig kruipen misdaan poppen reet regeling solidair sprekende tekst tsjongejonge veronica wytse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Johan, zoals jij een mening hebt om ook niet alles te doen wat van jou gevraagd wordt heeft Hakim dit recht ook. Al ben ik het niet eens met Hakim en is werknemer van Ajax, hij mag zelf beslissen wie hij wel of niet te woord staat.
Johan, jij bent zelf toch ook altijd zo uitgesproken en jij kruipt ook niet bij iedereen aan tafel wanneer jou dit niet past.
Hakim, concentreer je op het voetballen, heb schijt aan de rest en bezorg ons de Triple.
+6/-0

5 jaar geleden
Ja die Johan Derksen is me het mannetje wel, Ik ga geen oordeel geven over Zyech want die verslaggevers man of vrouw vragen altijd naar de bekende weg en krijgen meestal de zelfde riedels terug horen van die spelers die zij intervieuwen Wij kennen allemaal Hakim Zyech alleen Johan Derksen niet.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Ziyech moet daar boven staan. Als Ajax supporter ben je ook gewoon benieuwd wat je sterspeler te zeggen heeft.
+1/-1

 
5 jaar geleden
Ziyech moet daar boven staan. Als Ajax supporter ben je ook gewoon benieuwd wat je sterspeler te zeggen heeft.
+2/-1

5 jaar geleden
"en dan is het in hun cultuur ook nog...." en toen stopte ik met lezen.
+12/-1

5 jaar geleden
Ziyech is een nette en zeer correcte jongen. Als hij niet wil spreken met Helene Hendriks zal hij daar een goede reden voor hebben. Derksen moet gewoon zijn mond houden, want hij kraamt vaak alleen maar onzin uit.
+2/-1

5 jaar geleden
Je moet in dit geval t praten overslaan..
+1/-0

5 jaar geleden
Vokomen terecht dat Hakim niet met haar wil praten want ik kan me het intervieuw nog wel voor de geest halen en daarin bleef ze maar zeuren over zijn balverlies wat inderdaad zo was maar hij had zich deze wedstrijd wel laten zien als een keiharde werker met ook nog heel veel mooie acties en daarover geen woord. Hij had gewoon de meeste kilometers gemaakt van allemaal en zei dat ook tegen haar maar mevrouw bleef maar zeuren over dit en over dat dus Hakim werd die vragen gewoon zat, terecht.Van mij mogen alle Ajacieden Fox weigeren terwijl ik wel abonnee ben.
+2/-0

5 jaar geleden
Ziyech moet eens een echte vent worden en afstappen van die arrogante houding!
Het hoort bij zijn job, en ja er zijn niet alleen maar leuke vragen om te beantwoorden.

En anders had hij geen voetballer moeten worden bij een topclub, of bij een kleinere club gaan ballen waar hij niet of minder in de schijnwerpers ataat

Menig Nederlander zou maar al te vroeg in zijn schoenen willen staan met zijn salaris e.d
+2/-2

5 jaar geleden
Hier heeft Derksen gelijk. Als iemand kritiek heeft op Hakim is Hakim beledigd.
MIj maakt hte iet veel uit, de meeste spelers komen toch niet verder dan obligate opmerkingen. Let eens op als iemand anders hem interviewt. Hij kijkt de man nauwelijks aan. Laat zien dat hij minachting heeft voor de media.
+1/-1

5 jaar geleden
donde op met die Helene Hendriks, laat r lekker gaar koken. Ziyech moet zich concentreren op het voetbal en niet dat gezeik met de media. Er moet op het veld gepresteerd worden.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao forbs henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid