Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Je kan zien dat Ajax hier thuis hoort'

12 februari 2019 15:53

Dusan Tadic gaf dinsdagmiddag aan dat hij geniet van het spelen in de Champions League. "Het is een geweldig gevoel. Het is een van de redenen waarom ik hierheen gekomen ben. Dit zijn de mooiste wedstrijden voor iedereen binnen Ajax. Je kan zien dat Ajax hier ook thuis hoort", aldus Tadic. "Morgen zal iedereen dat ook voelen als ze de atmosfeer in het stadion zien. Hopelijk halen we succes. Dan is het alleen maar nog mooier."

De Serviër maakt zelfs kans om topscorer van de Champions League te worden, maar daar is hij niet mee bezig. "Nee, ik heb nooit individuele doelen", zo gaf hij aan. "Het gaat om het team en ik zal altijd alles doen om te zorgen dat het team wint. Andere dingen komen dan vanzelf wel."




Tags

tadic atmosfeer geniet hierheen topscorer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht