Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Alles moet kloppen morgen voor het resultaat'

12 februari 2019 15:42

Erik ten Hag werd dinsdagmiddag op de persconferentie gevraagd of Real Madrid de ideale tegenstander op het ideale moment is. "Dat kan het wel zijn. Het is een ongelofelijk grote uitdaging, want je speelt tegen een ploeg uit Spanje, een hele sterke competitie. Maar het is Real Madrid. De winnaar van de laatste drie edities. Dat daagt natuurlijk uit. Dan weet je dat je honderd procent moet zijn, zowel individueel als het team. Alles moet kloppen morgen voor het resultaat."

De trainer van Ajax werd ook gevraagd of Daley Blind en Lasse Schöne wel geschikt zijn om tegen Real Madrid te kunnen spelen, die dodelijk is in de omschakeling. "Real Madrid beheerst heel veel facetten in het voetbal, maar zeker ook in de omschakeling. We zullen zeker georganiseerd moeten zijn en een heel goed plan moeten hebben. We zullen echt als een team moeten spelen als je een kans wil maken."

Bij Ajax staat vijf spelers op scherp. Indien ze in de wedstrijd woensdagavond geel krijgen, missen ze de return in Madrid. Volgens Ten Hag is het lastig om hier rekening mee te houden. "We zullen het zeker mee moeten nemen, maar tijdens het spel gaat het op de allerhoogste snelheid. Dan kun je hier niet altijd rekening mee houden", zei hij daarop. "Mocht het in verloop van de wedstrijd een issue worden, zullen we daar wel rekening mee gaan houden."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws