Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'We moeten genieten dat we tegen Real Madrid spelen'

12 februari 2019 15:23

Dusan Tadic kreeg op de persconferentie van dinsdagmiddag de vraag wat er bij Ajax aan de hand is. "Op dit moment loopt het niet goed. Maar dat is voetbal. Soms verlies je. Dat is voor ons ook moeilijk om te accepteren. Maar morgen is weer een wedstrijd en we moeten dan laten zien dat we er staan op het meest moeilijke moment", aldus Tadic.

De laatste weken staat de ploeg er echter nauwelijks. "We moeten kijken waarom dat zo is en dat doen we ook. Zo is voetbal. We kunnen niet accepteren dat we wedstrijden verliezen. We vinden dat niet leuk, zeker niet bij Ajax", zo gaf hij aan. "Maar soms kom je in deze situatie en dan moet je een oplossing vinden zodat je weer gaat winnen. Morgen is een belangrijke wedstrijd en daar moeten we onze focus op leggen."

Volgens de Serviër moet Ajax zich in ieder geval niet gaan aanpassen aan de tegenstander. "We moeten altijd ons eigen spel spelen. Het maakt niet uit wie de tegenstander is", zei hij daarover. "Tegen Bayern München, dat ook een van de topploegen van Europa is, hebben we laten zien dat we ons eigen spel kunnen spelen. Net zoals in andere wedstrijden in de Champions League. We moeten focussen op ons voetbal en genieten dat we tegen Real Madrid gaan spelen."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws