Transparent
Inloggen
Sluiten

Klaas Jan Huntelaar: 'We gaan voor onze kans om geschiedenis te schrijven'

12 februari 2019 09:29

In gesprek met De Telegraaf blikt Klaas Jan Huntelaar vooruit op het duel tegen Real Madrid van aanstaande woensdag. De spits is duidelijk wanneer hem gevraagd wordt wanneer ze bij Ajax tevreden zijn. "Pas als we doorgaan. Het is realistischer om te denken dat zij doorgaan, maar zo denken wij niet, want we gaan voor onze kans om geschiedenis te schrijven", aldus Huntelaar.

Volgens de aanvaller zijn de Spanjaarden wel de favoriet. "De mensen die riepen dat Real een gunstige loting was, krijgen daar waarschijnlijk geld voor. Ik moest er wel om lachen. Iedereen weet wat Real de laatste jaren heeft gepresteerd, ook in de Champions League", zo geeft hij aan. "Maar het is ’nieuwe ronde, nieuwe kansen’. Wij moeten laten zien wat we kunnen. Als we spelen zoals we eerder in de Champions League hebben gedaan, kunnen we het Madrid moeilijk maken. Maar zij zijn in eerste instantie de favoriet."

Real Madrid is de laatste weken opeens op stoom. "Ik vond Real Madrid vorige week tegen FC Barcelona indrukwekkend, zeker in de beginfase. De 1-1 van Barça viel uit het niets en daarvoor kreeg Real de kansen om de 0-2 te maken", zegt Huntelaar daarover. "Nu de prijzen worden verdeeld, zijn de key-players fit, staat Real Madrid er weer en dat is knap. Zeker de laatste jaren heeft Real Madrid het steeds waargemaakt in de Champions League en dat is ook iets mentaals. Anders win je hem niet zo vaak."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws