Transparent
Inloggen
Sluiten

Ahmed Aboutaleb: 'Supporters Ajax wel welkom indien Feyenoord-Ajax bekerfinale was'

11 februari 2019 22:29 - RTV Rijnmond

In gesprek met Radio Rijnmond geeft burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam aan dat als Feyenoord - Ajax de bekerfinale was geweest er wel supporters van Ajax welkom zouden zijn. "Het zou dan gewoon één finale zijn. Voor de openbare orde is het dan wel een enorme uitdaging, maar daar lopen wij niet voor weg. Maar het is zeker waar dat het enorm in de politie-inzet scheelt dat de finale nu niet Feyenoord - Ajax is."

Aboutaleb is echter niet opgelucht dat de Klassieker niet als bekerfinale zal zijn. "Ik zal pas opgelucht zijn als de supporters bereid zouden zijn om elkaar heen-en-weer te accepteren. En dat het op een goede en ordentelijke manier gebeurt. Zo hoort dat", zo gaf hij aan. "Ik vind het echt armoede dat dat niet kan. Ik hoop dat het op enig moment toch gaat gebeuren."

Meer op RTV Rijnmond


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Dus voor n half stadion Ajacieden lopen ze daar niet voor weg, maar een vak kan niet ?
Wat n debielen daar, maar ach wat is nieuw..
7 maanden geleden
Haha onzin reactie en makkelijk scoren. Politiek gemuilkorfd.
7 maanden geleden
Achteraf is dit wel erg makkelijk praten, pas wanneer er ooit nog een finale zou komen tussen ons, kan je hierop terugkomen. Echter, die kans is nagenoeg 0, uitleg overbodig lijkt me ;-)
7 maanden geleden
Gelul waarom wel voor een finale en nu niet valt me wel op trouwens 010 genoeg rellen schopt maar wel op die coolsingel mag staan maar wij mogen dan niet naar het leidselplein
7 maanden geleden
En ik had Aboutaleb best een aardige vent gevonden als hij geen burgemeester van Rotterdam was geweest.
7 maanden geleden
Niet naar rotterdam gaan uit protest. Dan maar neutraal stadion. Dit kan echt niet . En we winnen daar toch weer niet met onze eenheids worsten.
7 maanden geleden
Gewoon niet spelen. Maar dat we besluiten 5 min voor de aftrap. Dan schuimen ze de kuip uit daar die figuren.
7 maanden geleden
Wat een "toeval" dat Feyenoord - Ajax de halve finale werd...
7 maanden geleden
Hehehehehe, Ahmed heeft zich zo aangepast in Rotterdam dat hij even vergeten is dat we wat slimmer zijn dan dat volk daar.

Zoals hierboven reeds vermeld: onzin, makkelijk scoren.
7 maanden geleden
Jeetje, dan hadden ze dat balletje ook niet zo heet hoeven maken...
7 maanden geleden
Hoe noemden ze het voorstel van Ajax ook al weer? Oh ja, uitspraak voor de bühne. Wel mijn beste Ahmed, wat is dit dan? En wat wordt je regeling als Ajax de finale haalt ten koste van feijenoord? Krijgen we dan 16000 kaarten, of krijgen we er maar 12000? Of ga je er van uit dat je eigen cluppie toch wel de finale haalt?

Laatste nieuws