Transparent
Inloggen
Sluiten

'Frenkie de Jong twijfelgeval voor wedstrijd tegen Real Madrid'

11 februari 2019 09:02 - Algemeen Dagblad

Volgens het Algemeen Dagblad is het nog onduidelijk of Frenkie de Jong woensdagavond in actie kan komen tegen Real Madrid. De middenvelder had al last van zijn lies, maar was fit genoeg om te beginnen tegen Heracles Almelo zaterdag. De Jong moest in de slotfase echter noodgedwongen naar de kant.

Ook Nicolás Tagliafico kampte opnieuw met klachten. Hij miste afgelopen weken al enkele wedstrijden vanwege een knieblessure.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Normaal ben ik positief ingesteld maar voor Woensdag verwacht ik een ontzettende dikke zeperd. Als ik zie dat Wobber lekker staat mee te ballen bij Sevilla, eigenlijk al gelijk bi zijn binnenkomst bij Sevilla, dan baal ik daar onwijs van. Niet voor die jongen maar voor Ajax zelf. Ga ik nu een Ajax zien met Kristensen en een Sinkgraven op de back-positie? Als dat gaat gebeuren mogen we wel een telraam mee nemen naar de J.C ArenA.
Wat Frenkie de Jong betreft, ik heb het al eerder geroepen, wil je weg direct verkopen in de winter. Wat kan hem Ajax nog schelen zijn hele focus ligt al op Barcelona. Huis regelen en alle dingen die er bij komen kijken. Voetbal sinds zijn transfer al een oud wijf en te nonchalant. Trok 2 keer zijn voet terug wat duidelijk opviel.
6 maanden geleden
Speelde tegen heracles ook als een oud wijf moet heel wat sneller worden komt anders niet aan bod bij barcelona. En als hij geblesseerd was moet je hem niet opstellen. Tadic wisselen maar dat durft ter hag niet nee zegt ter hag je kunt beter van de beek wisselen en nerres op de bank laten .SNEL OPROTTEN TER HAG. Supporters kom AUB tegen nac met witte zakdoekjes ook al win je met 7-0. AUB
6 maanden geleden
Ook de fans hebben mee gedaan aan die transfer gekte, op het moment dat het zeker was dat Frenkie naar Barcelona zou gaan zijn de medespelers hem anders gaan behandelen. We gaan het denk ik nog meer meemaken dat er spelers zijn die uit het gareel gaan lopen. Maar Fans ik zie het nog wel zitten want voor de winterstop heb ik genoten en daar bijt ik me eigen in vast. En nu achter onze club gaan staan.

Laatste nieuws