Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Interesse in Alfred Schreuder is al van een tijdje geleden'

8 februari 2019 13:15

Erik ten Hag werd op de persconferentie gevraagd naar de belangstelling van RB Leipzig in Alfred Schreuder. "Dat is een verhaal van een tijdje geleden. Dat speelt nu al niet meer", aldus Ten Hag. "Als een ploeg op meerdere fronten succesvol is, wordt er aan spelers en aan trainers getrokken. In dit geval gaat het om een oud-trainer die volgend jaar naar een hele mooie club verkast. Dan kan het zo zijn."

Ten Hag heeft er wel met zijn assistent over gesproken. "Zijn oud-trainer toont interesse, dat is een gegeven. Hij moet dan een keuze maken", zei hij daarover. "We zijn bij Ajax een project aan gegaan en dat staat. Daar hoeven we verder geen woorden over vuil te maken. We richten ons op Ajax en de toekomst van Ajax."

De trainer van Ajax kreeg de vraag hoe blij hij is dat Schreuder in Amsterdam blijft. "Het is eigenlijk raar dat ik deze vraag nog moet beantwoorden. We zijn heel blij met deze staf en heel blij met de rol en taak die Alfred daarin vervult", zo gaf hij aan. "Het heeft een goede uitwerking op de aansturing van het team. Dus het is heel goed dat hij hier is en inbreng heeft op Ajax."




Tags

hag alfred schreuder aansturing beantwoorden fronten leipzig project uitwerking verkast vervult vuil

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Nou, ik zou zeggen, gaan Alfred! Maar neem wel alsjeblieft Ten Hag ook mee.
+1/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
"Dat is een verhaal van een tijdje geleden. Dat speelt nu al niet meer. Als een ploeg op meerdere fronten succesvol is, wordt er aan spelers en aan trainers getrokken."
Volgens die filosofie wordt er op dit moment weinig aan spelers en aan trainers getrokken.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal